Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Είστε υπέρ της κυκλοφορίας ενός αναβαθμισμένου μοντέλου του Switch;

Press Start: Είστε υπέρ της κυκλοφορίας ενός αναβαθμισμένου μοντέλου του Switch;

Monday, 15 Oct 2018  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/a6/78/press-start-new-switch-model-88-1539613050.jpg
 

Press Start: Είστε υπέρ της κυκλοφορίας ενός αναβαθμισμένου μοντέλου του Switch;

Η μόδα και η αναγκαιότητα των mid-gen κονσολών.

Χωρίς αμφιβολία, η όγδοη γενιά κονσολών τα είχε όλα. Φόβοι για always online DRM, πολλά remasters, βελτίωση των social στοιχείων και του user interface, πολλά σημαντικά games και mid-gen κονσόλες που ήρθαν να μπουν σφήνα στα βασικά μοντέλα των PS4 και Xbox One, με τα PS4 Pro και Xbox One X.

Η Nintendo για άλλη μια φορά αποφάσισε να μην μπει στο χορό των specs, βασιζόμενη στα ομολογουμένως εξαιρετικά first-party games της, όπως είχε πράξει και με το Wii U, το οποίο έχασε την κούρσα αρκετά γρήγορα. Με το Switch, η ιαπωνική εταιρεία έδειξε ξεκάθαρα ότι θέλει να κρατήσει την ενδιαφέρουσα φιλοσοφία της όσον αφορά το gaming. Παρουσίασε με το Switch μια υβριδική συσκευή που λειτουργεί ταυτόχρονα τόσο ως οικιακή κονσόλα, όσο και ως φορητή, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον διάδοχο των 3DS/2DS. Παρόλα αυτά και παρά την επιτυχία του Switch, η Nintendo δεν φαίνεται να θέλει να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, αφού οι φήμες την θέλουν να κυκλοφορεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της νεότερης κονσόλας της.

Τα στοιχεία κάνουν λόγο για μικρότερο μέγεθος με οθόνη στις ίδιες ίντσες, μεγαλύτερη αυτονομία και βελτίωση του hardware, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα όλα τα games του αρχικού Switch μέσω backwards compatibility. Η αλήθεια είναι ότι με εκπλήσσει το γεγονός ότι η Nintendo θέλει να μπει στον κόπο να παρουσιάσει μια βελτιωμένη εκδοχή του Switch, παρόλο που κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον επιτακτικό, την στιγμή μάλιστα που οι Sony και Microsoft ετοιμάζονται να δείξουν τις επόμενες κονσόλες τους.

Προσωπικά πιστεύω ότι καλώς πράττει η Nintendo, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει αρκετά πίσω σε specs, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην υποστήριξη της κονσόλας στα multiplatform games. Θα ήθελα να δω επιδόσεις που θα ξεπερνούν αυτές των PS4 και Xbox One, τουλάχιστον των βασικών μοντέλων.

Εσείς είστε υπέρ της κυκλοφορίας ενός αναβαθμισμένου μοντέλου του Switch; Θα το αγοράζατε; Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Μόνιμες στήλες προηγούμενης εβδομάδας:
Δευτέρα: Press Start - Θα αγοράσετε το PlayStation Classic; (Γιώργος Λόλας)
Δευτέρα: Console Wars - Nintendo Switch: Γιατί πουλάει στον πρώτο ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας; (Τάσος Κωνσταντινίδης)
Κυριακή: Users - Users 10: The Six Dragons (Μάνος Γρυπάρης)

Community Blogs προηγούμενης εβδομάδας:
14/10/18: Cheat Codes στα games: Γιατί Υπάρχουν (akiszax - Άκης Ζαχαριάδης)

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 15/10/2018 20:30
Δεν νομίζω πως αυτή η τάση με τις mid-gen κονσόλες θα κρατήσει πολύ. Δεν είναι χαζές οι εταιρίες να τα κάνουν κινητά της κονσόλες και να χαθεί η μπάλα. Πιστεύω πως οι next-gen κονσόλες Sony και Microsoft θα είναι εξαρχής πανίσχυρες για να βγάλουν 5ετία. Όλα τα λεφτά στην επόμενη γενιά για εμένα θα είναι η εξέλιξη του vr και το τι θα γίνει με το stream cloud gaming
Notification