Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Ποια PC games μετανιώσατε που αγοράσατε;

Press Start: Ποια PC games μετανιώσατε που αγοράσατε;

Monday, 06 Nov 2017  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (8 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3d/f7/01/press-start-pc-games-pou-metaniosate-98-1509966969.jpg
 

Press Start: Ποια PC games μετανιώσατε που αγοράσατε;

Όταν πληρώνουμε ακριβά το hype.

Υπάρχουν φορές που αγοράζουμε ένα game για PC και το... ξεκοκαλίζουμε, παίζοντάς το για εβδομάδες ή ακόμα και μήνες. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου το παρατάμε μετά από λίγες ώρες, κλαίγοντας τα λεφτά που σπαταλήσαμε για να το αγοράσουμε. Οι λόγοι για τους οποίους θα μπορούσαμε να μετανιώσουμε μια αγορά είναι αρκετοί και ίσως ο σημαντικότερος από όλους είναι το προσωπικό μας γούστο.

Οι βιαστικές αγορές και το hype είναι επίσης δύο από τους λόγους, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να πέσουμε στην παγίδα και να αγοράσουμε ένα game που τελικά να μην μας αρέσει καθόλου. Στην πρώτη περίπτωση αυτό μπορεί να συμβεί διότι για παράδειγμα κάναμε μια αγορά σε περίοδο εκπτώσεων ή επειδή βρήκαμε το εκάστοτε game σε χαμηλή τιμή στα μεταχειρισμένα. Στην δεύτερη περίπτωση, μπορεί η εταιρεία ανάπτυξης na δημιούργησε μεγάλο hype μέσω του Kickstarter και εμείς απλά να “τσιμπήσαμε”, δίνοντας τα χρήματά μας για να αγοράσουμε ένα PC game που στην τελική ίσως να μην ήταν αυτό που περιμέναμε. Προσωπικά, μετάνιωσα που είχα αγοράσει το Star Wars: The Old Republic. Αν και ποτέ δεν ήμουν μεγάλος fan του σύμπαντος Star Wars, είχα αποφασίσει να το αγοράσω. Τελικά, αποδείχθηκε... πατάτα, αφού βασίστηκε περισσότερο στο όνομά του, παρά στο gameplay.

Εσείς για ποια PC games μετανιώσατε που αγοράσατε; Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Μόνιμες στήλες προηγούμενης εβδομάδας:
Δευτέρα: Press Start - Συμφωνείτε με την μη εισαγωγή δίσκων στις retail εκδόσεις; (Γιώργος Λόλας)

Community Blogs προηγούμενης εβδομάδας:
Γράψτε το δικό σας blog και πάρτε μέρος στον μηνιαίο διαγωνισμό του GameWorld

User Reviews προηγούμενης εβδομάδας:
Γράψτε το δικό σας user review και πάρτε μέρος στον μηνιαίο διαγωνισμό του GameWorld

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο σχετικό forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 06/11/2017 13:23
Σίγουρα μετάνιωσα το For Honor....Ωραία ιδέα αλλά η Ubisoft τα έκανε σκατά μιας και το παιχνίδι δούλευε καλύτερα στην beta για εμένα παρά στο launch!Έκλαψα ενα 50αρικο...Νομίζ ω είναι και το μοναδικό παιχνίδι για το οποίο μετάνιωσα που το αγόρασα και ελπίζω το τελευταίο.Ελπίζ ω και το Star Wars Battlefront 2 να μην καταλήξει έτσι :P Το SWTOR το είχα αγοράσει και εγώ και δεν ήταν τόσο άσχημο στην αρχή.Όταν nerfaran τους Healers και βγήκαν τα καινούρια raids ήταν που ήρθε η απογοήτευση.Όσο το έπαιξα το χάρηκα πάντως.
#2 Lyricaldemon (Level 22) 06/11/2017 13:45
Το dead island remaster x2 μαζί με ένα arcade σε προσφορά στα 20 ευρώ...Αν περίμενα θα το έπαιρνα στα 5 και μετά από την γενική αναβάθμιση που έκανα καθώς δεν το σήκωνε και ο υπολογιστής..Επ ίσης μετάνιωσα που έπαιξα HOTS(Heroes of the storm),χειρότερ ο community δεν υπάρχει...Επίση ς μετάνιωσα οικτρά για το D3 καθώς τα χίλια προβλήματα,το βαρετό gameplay με κάνουν να κλαίω όσα έδωσα..
#3 the_prophet1987 (Level 22) 06/11/2017 18:16
Σε Pc ευτυχώς δεν έχω μετανιώσει καμιά αγορά αλλά στις κονσόλες πολλές.Κυρίως λόγω εκπτώσεων,πετύχ αινα σε καλή τιμή κάποια παιχνίδια και τα αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.Λάθος το οποίο έχω διορθώσει βέβαια.Δε θυμάμαι να αγόρασα κάποιο παιχνίδι απο hype χωρίς πρώτα να είμαι σίγουρος για το περιοχόμενο του.Οι πιο πολλές λάθος επιλογές ήταν σε μικρά παιχνίδια λόγω εκπτώσεων.
#4 Κωνσταντίνος Μπαρμπαγιάννος (Level 1) 06/11/2017 21:25
Δεν μετάνιωσα για τίποτα καθώς όλα τα έχω "ξεκοκαλίσει" μέχρι τέλους! :lol:
#5 Shikabane_Hime7 (Level 29) 07/11/2017 09:58
Συνήθως σε όσα έχω μετανιώσει έχω προλάβει να κάνω refund στο Steam. No Man's Sky και Call of Juarez: Gunslinger μερικά παραδείγματα.
#6 ashbringer (Level 25) 07/11/2017 10:21
Δεν έχω μετανιώσει για κάτι μέχρι στιγμής γιατί το ψάχνω αρκετά πριν αγοράσω και λαμβάνω υπόψιν και τις γνώμες φίλων που έχουν ήδη αγοράσει τον τίτλο που θέλω να χτυπήσω.
#7 FearMyGaze (Level 5) 07/11/2017 13:52
Το μοναδικό παιχνίδι που έχω μετανιώσει ήταν το DayZ
#8 Felbirth (Level 2) 07/11/2017 18:47
Tera Online.Το game τον πρωτο χρονο κυκλοφορίας του ήταν απίστευτα unballanced και οχι τόσα υποσχόμενο.
Για κακή μου τύχη αγόρασα τοτε το Collectors Edition.
Notification