Μόνιμες Στήλες Best Of Ανασκόπηση του 2018

Ανασκόπηση του 2018

Friday, 04 Jan 2019  | in Best Of | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (5 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/13/9d/de/anaskopisi-2018-video-games-91-1546616821.jpg
 

Ανασκόπηση του 2018

Θυμόμαστε αγαπημένα games και στιγμές από την χρονιά που πέρασε.

Το 2018 είχαμε πολλά και καλά games και η αλήθεια είναι ότι κανείς μας μεμονωμένα δεν πρόλαβε να τερματίσει όλα τα σημαντικά games που βγήκαν.

Στο νέο μας βίντεο ξεχωρίσαμε όλα τα games που σημάδεψαν την χρονιά που μας πέρασε, αλλά και τα σημαντικά γεγονότα όσον αφορά στο GameWorld.gr. Αξίζει να αναφερθεί ότι μας εξέπληξε η υποστήριξή σας καθώς είχαμε συνεντεύξεις που έφτασαν τις 100 και 200 χιλιάδες προβολές, πάρα πολλές σειρές όπως η παρωδία του God of War, οι Users και το Game Poll επίσης με δεκάδες χιλιάδες προβολές, συνεπώς οι κόποι μας δεν πήγανε χαμένοι.

Δείτε το βίντεό μας με την ανασκόπηση του 2018:

Αρχικά δείτε ολόκληρο το βίντεο και στη συνέχεια στα σχόλια αυτού του άρθρου μπορείτε να μας πείτε τα games που σας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση και τι θα θέλατε να δείτε από το GameWorld.gr όσον αφορά νέα άρθρα και νέα βίντεο. Προς το τέλος του παραπάνω βίντεο προσέξτε τι σας ετοιμάζουμε γιατί σας δίνουμε ορισμένα tips.

Πάνω απ' όλα η συντακτική ομάδα του GameWorld θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξή σας και να σας ευχηθεί για άλλη μια φορά υγεία, ευτυχία και Καλή Χρονιά για το νέο έτος!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Professor_Severus_Snape (Level 26) 05/01/2019 03:57
Καλή χρονιά, παίδες. Πληρέστατη η ανασκόπηση και προσωπικά θέλω να σταθώ στο σημείο που αφορά την αντιπαραβολή μεταξύ καθαρής ειδησεογραφίας και δημοσιογραφικής προσέγγισης έναντι του χαβαλέ και της καφρίλας. Καλώς ή κακώς, το χυμαδιό πουλάει στο ίντερνετ και κυρίως στις νεαρότερες ηλικίες. Προσωπικά, πάντα με κούραζε και το θεωρούσα εντελώς αδιάφορο, αν όχι χαζό. Αυτός είναι κι ο λόγος που συστηματικά αποφεύγω πολλούς που κάνουν αυτό το πράγμα μέσα από livestreams και όχι μόνο. Στο Gameworld -πέραν των εκατοντάδων reviews ετησίως, τα οποία θεωρώ υψίστης σημασίας- με τράβηξε ακριβώς η σοβαρότητα (όχι σοβαροφάνεια) στην προσέγγιση όχι πλέον της είδησης απλώς, αλλά του ίδιου του αναγνώστη-θεατή.

Οι συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές ηθοποιούς του Assassin's Creed και του God of War, πέραν της δημοτικότητας των δύο παιχνιδιών, αποδεικνύουν ότι πολύς κόσμος, έστω και στα λογικά πλαίσια του τεράστιου hype που υπήρξε, ήθελε να μάθει περισσότερα πράγματα όχι μόνο για τα games αλλά και για τους ίδιους τους ηθοποιούς, μέσα από μια αμιγώς δημοσιογραφική συνέντευξη. Αυτό είναι σημαντικό και δείχνει μια δυναμική ενός κοινού που "διψάει" για το κάτι παραπάνω σε πληροφορία, ιδίως όταν η gaming βιομηχανία του προσφέρει κάτι με ξεκάθαρο ελληνικό ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τη συνέντευξη για το Cyberpunk 2077, ως μια προσωπική εκτίμηση θα έλεγα πως η έλλειψη ανάλογης απήχησης, ιδίως σε εγχώριο επίπεδο, οφείλεται στο γεγονός ότι το παιχνίδι πρωτοανακοινώθη κε το 2012, λίγο μετά το Witcher 2, ενώ το πιθανότερο απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι είναι ότι πολύ δύσκολα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Με άλλα λόγια, παρότι πολυαναμενόμενο παιχνίδι και next big thing της CD Project RED, από ένα σημείο κι έπειτα "φθείρεται" και το ίδιο, με το ενδιαφέρον του κόσμου να πέφτει σε "νάρκη". Πόσο μάλλον στην Ελλάδα, που, εδώ που τα λέμε, δεν είμαστε κι οι πιο ψαγμένοι gamers του κόσμου. Κι όλα αυτά, παρά τα credits που δόθηκαν για τη συνέντευξη περί του Cyberpunk 2077 από τον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χώρο για την ακρίβεια και το συγκεκριμένο των ερωτήσεων, αλλά και το γεγονός ότι ο Μάνος δεν απέφυγε να θἐσει "δύσκολες" ερωτήσεις, αντίθετα, απέφυγε να κινηθεί σ' ένα γνωστό τυποποιημένο γλυκανάλατο μοτίβο ερωτήσεων που συχνά-πυκνά συναντούμε στο ίντερνετ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σε ό,τι με αφορά, το τελευταίο δίμηνο του 2017 με βρήκε χωρίς PC, ενώ το 2018 ήταν μια αρκετά περίεργη χρονιά (τίποτα δυσάρεστο), η οποία με κράτησε μακριά από τα games. Για διαφορετικούς λόγους, η κατάσταση αυτή μάλλον θα συνεχίσει μέχρι τα μέσα του 2019, όταν και ευελπιστώ πως θα επιστρέψω σιγά-σιγά στην αγαπημένη μου συνήθεια, λέγοντας στη συνέχεια τα δικά μου μέσα από τα blogs στη σχετική κατηγορία του site.

Συνεχίστε την καλή δουλειά, παραμένουμε κοντά, καλή χρονιά σε όλους!
#2 Geonick (Level 19) 08/01/2019 14:32
Καλή χρονιά παίδες. Είχε τα πάντα το 2018 κυρίως όμως πολύ Fortnite και Ninja.Καλώς ή κακώς ο τύπος έγινε mainstream και ανέβασε τόσο τον ίδιο όσο και την Epic Games βάζοντας και διάσημους στο κόλπο που τράβηξαν πιτσιρίκια.

Κατά τα άλλα God of War και Red Dead Redemption 2 που μόλις τερμάτισα και το δεύτερο ξεχώρισαν με διαφορά.Το Assassin's Creed το έπαιξα κάποιες ώρες και κάπου το άφησα γιατί δεν με τραβάει σαν gameplay αλλά και οι δύο ελληνες ηθοποιοί ήταν απίστευτοι.Μακά ρι να έκαναν σπικάζ και στα ελληνικά όμως γιατί η Ubisoft έπρεπε να το εκμεταλλευτεί.Σ την Ελλάδα διεξάγεται πόσο θα τους κόστιζε πια?

Πολύ χρήσιμο βίντεο και ωραία ανασκόπηση.Συνε χίστε την καλή δουλειά οι περισσότερες συνεντεύξεις είναι για λίγους.Αφήστε τα τσιρίκια να βλέπουνε αστεία vlogs. 8)
#3 Aston (Level 19) 09/01/2019 23:58
Πολυ καλο και χρήσιμο βίντεο, συνεχίστε την καλή δουλεια.
#4 Parou (Level 20) 13/01/2019 13:32
το 2018 πέρασε πολύ ευχάριστα στον χώρο των videogames καθώς βγήκαν αρκετοί καλοί τίτλοι!!
#5 Parou (Level 20) 13/01/2019 13:32
το 2018 πέρασε πολύ ευχάριστα στον χώρο των videogames καθώς βγήκαν αρκετοί καλοί τίτλοι!!
Notification