Τα πολυαναμενόμενα games του 2013

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα πολυαναμενόμενα games του 2013

Τα πολυαναμενόμενα games του 2013

Το 2013 θα είναι...το απόλυτο κάψιμο!

Μπορεί το 2012 τα games που άξιζαν ένα "9/10" να ήταν μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, όμως αυτή τη χρονιά θα ζήσουμε απ' ότι φαίνεται πολύ μεγάλες συγκινήσεις!

Εταιρείες-μεγαθήρια, όπως η Rockstar που ετοιμάζει το Grand Theft Auto V ή η Naughty Dog που μετά τα Uncharted μας κάνει να ανυπομονούμε με το The Last of Us, είναι μόνο ένα δείγμα των όλων όσων θα ζήσουμε. Παιχνίδια για όλα τα γούστα, για όλα τα format και για όλες τις...τσέπες μας περιμένουν να τα απολαύσουμε. Πέρα από τα PS3 και Xbox 360, οι κονσόλες όγδοης γενιάς είναι εδώ, καθώς με την έλευση του Wii U αναμένουμε το δεύτερο δείγμα γραφής, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την φημολογούμενη κυκλοφορία του νέου Xbox και του PlayStation 4. Για την κονσόλα της Microsoft, οι μέχρι τώρα φήμες αναφέρουν ανακοίνωση στην E3 και κυκλοφορία στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Στο GameWorld σας ετοιμάσαμε μια λίστα με τα πολυαναμενόμενα games του 2013. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν όντως τα games αυτά θα είναι κορυφαία και θα σταθούν αντάξια της θέσης τους στην κατάταξη. Όπως επίσης ορισμένα εξ αυτών δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν θα κυκλοφορήσουν φέτος. Φυσικά στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται άγνωστα games που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ακολουθεί το Top 20, το οποίο βασίζεται καθαρά στις υποκειμενικές απόψεις των συντακτών. Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να γράψετε το δικό σας Top (Top 5, Top 10 ή ακόμα και μεγαλύτερο αν έχετε όρεξη) ώστε να ξεκινήσουμε από τώρα τις προβλέψεις μας για τα όσα μας περιμένουν!

20: Metro: Last Light (Μάρτιος 2013)
Είδος: First-Person Shooter
4A Games, THQ
PC, PS3, Xbox 360

metro-last-light
Το sequel του Metro 2033 είχε αρχικά ονομαστεί Metro 2034, αλλά η THQ αποφάσισε να αλλάξει την επωνυμία, καθότι σε αντίθεση με την πρώτη έκδοση, το Metro: Last Light δεν θα έχει καμία σχέση με την ομώνυμη ρωσική νουβέλα. Παρόλα αυτά ο συγγραφέας Dmitry Glukhovsky θα συνεργαστεί με την προγραμματιστική εταιρεία 4A Games για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα πολυσυζητημένο project για την THQ, η οποία έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια τόσο για το development, όσο και για τις συνεργασίες στο voice acting που περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα όπως τον ηθοποιό Lance Henriksen, τον Nolan North (Nathan Drake) και τους Khary Payton και Patton Oswalt.

Το Metro: Last Light θα συνδυάζει First-Person Shooter με Survival Horror και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε ένα αποπνιχτικό περιβάλλον και σε σφοδρές μάχες που θα διεξάγονται στους χώρους του μετρό της Ρωσίας. Θα πρέπει λοιπόν να αρπάξετε για άλλη μια φορά το όπλο σας και να επιβιώσετε. Η 4A έχει ρίξει όλο το βάρος του development στο campaign, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τελικά δεν θα αναπτύξει multiplayer mode ούτε σε αυτή την έκδοση. Οι οπαδοί της Nintendo θα θυμούνται ακόμη τις δηλώσεις του Oles Shishkovtsov, τεχνικού διευθυντή της 4A Games, ο οποίος κατηγόρησε το Wii U ότι έχει "τρομερά αργή CPU" άρα οι developers του δεν σκοπεύουν καν να αναπτύξουν το παιχνίδι για την νέα κονσόλα της Nintendo. Το Metro: Last Light είναι κυριολεκτικά το "τελευταίο φως" για την THQ, η οποία κήρυξε πτώχευση, με τις μετοχές της να καταλήγουν σύντομα στα χέρια νέων ιδιοκτητών. Διαβάστε το preview μας από την Gamescom.

19: Metal Gear Rising: Revengeance (19/2/2013)
Είδος: Action

Platinum Games, Konami
PS3, Xbox 360

metal gear rising

Η Konami και ο Hideo Kojima δεν έχουν ακούσει και τα καλύτερα σχόλια τους τελευταίους μήνες για το νέο Metal Gear. Δεν είναι μόνο ο Raiden που θα πρωταγωνιστεί αντί των Snake, αλλά περισσότερο ο Hack 'n' Slash προσανατολισμός που κινδυνεύει να πάρει το παιχνίδι, εξού και η αφαίρεση του "Solid" από τον τίτλο του. Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα κλασικό Metal Gear Solid, κατά συνέπεια πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ακριβώς επειδή το Metal Gear Rising: Revengeance αναπτύσσεται απ' την Platinum Games, θα πρόκειται απλά για ένα σύγχρονο κλώνο του Bayonetta.

Πέραν όλων αυτών, πριν από λίγους μήνες πληροφορηθήκαμε ότι το Metal Gear Solid: Ground Zeroes βρίσκεται σε ανάπτυξη απ' την Kojima Productions. Η κίνηση αυτή απ' τη μία χαροποίησε τους fans του ιάπωνα δημιουργού Hideo Kojima, καθώς επιτέλους θα δουν ένα νέο επεισόδιο αντάξιο του ονόματος της σειράς, απ' την άλλη ενδεχομένως θα επηρεάσει τις πωλήσεις του Revengeance. Θα καταφέρει άραγε η Platinum Games να μας ικανοποιήσει στο gameplay με την "ακρίβεια κοψιμάτων" του Raiden; Θα έχει το απαραίτητο βάθος ή απλά θα αρκεστεί σε ένα απλό spin-off; Διαβάστε το αναλυτικό preview και αναμείνατε μόλις ένα μήνα για να μάθετε τη συνέχεια.

18. Persona 4: Golden (22/2/2013)
Είδος: JRPG
Atlus
PS Vita

persona-4-golden

Πρόκειται για το remake του Shin Megami Tensei: Persona 4 που είχε κυκλοφορήσει το 2008 για το PS2. Είναι το πρώτο JPRG του PS Vita που θα μεταφερθεί στην Ευρώπη, έχοντας ήδη σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία σε Ιαπωνία και Αμερική. Παράλληλα, έχει ήδη αποσπάσει ένα μεγάλο αριθμό διθυραμβικών κριτικών από κοινό και reviewers. To παράδοξο με την σειρά Persona είναι ότι πίσω από το “χαριτωμένο” ύφος της κρύβεται ένας απόλυτα σκοτεινός κόσμος με έντονα αποκρυφιστικά στοιχεία όπως εναλλακτικές πραγματικότητες και επικλήσεις δαιμόνων.


Η δημιουργία της Atlus περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με την πρωτότυπη έκδοση του PS2, όπως δύο νέα επίπεδα δυσκολίας και μικρότερους χρόνους φόρτωσης. Στις νέες αποστολές που θα δείτε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο του Persona 4 κατά την διάρκεια της νύχτας. Αξίζει να προσθέσουμε ότι αποτελεί κατά γενική ομολογία το καλύτερο κεφάλαιο της σειράς, εντούτοις το timing της αρχικής κυκλοφορίας του ήταν κάκιστο, καθώς το 2008 το κοινό του PlayStation 2 είχε μειωθεί αισθητά λόγω της κυκλοφορίας του PlayStation 3. H Atlus σας δίνει τώρα την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το αριστούργημα στην υπέροχη OLED οθόνη του PlayStation Vita και όσοι από εσάς είστε φίλοι των JRPG επιβάλλεται να το αποκτήσετε. 

17: Neverwinter (Αρχές 2013)
Είδος: MMORPG
Cryptic Studios, Perfect World Entertainment
PC

neverwinter-rpg-mmorpg

Η Cryptic Studios έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να "εξοντώσει" όσες μεταφορές είχε αναλάβει, με τρανά παραδείγματα τα Star Trek Online, Champions Online και City of Heroes/Villains. Παρόλα αυτά, το νέο της MMORPG δείχνει αρκετά φιλόδοξο, καθώς θα μεταφέρει για άλλη μια φορά τον κόσμο του D&D σε ένα MMORPG, άρα εκ των προτέρων θα συγκεντρώσει εκατομμύρια βλέμματα πάνω της. Ελπίζουμε φυσικά το Neverwinter να μην έχει την κατάληξη του Dungeons & Dragons Online, αν και από τα πρώτα βίντεο έχουμε συμπεράνει ότι πρόκειται για μια αρκετά οργανωμένη προσπάθεια. Βάση σεναρίου, η πόλη του Neverwinter βυθίζεται στο χάος ύστερα από την εξαφάνιση του τελευταίου Λόρδου της. 

{youtube}ylmYKHBGlyQ|400|300{/youtube}

Οι εναπομείναντες επιζώντες θα πρέπει να υπερασπιστούν την πόλη τους. Θα κληθείτε λοιπόν να επιλέξετε τον μαχητή σας ανάμεσα σε classes προερχόμενες απ' το D&D. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν Martial Classes (Fighter, Ranger, Rogue και Warlord), Primal Classes (Barbarian, Druid, Shaman, Seeker και Warden), Divine Classes (με μαχητές τύπου Cleric και Paladin), Arcane Classes (με πέντε τύπους μάγων), Psionic Classes (μαχητες στο στυλ του Monk, που χρησιμοποιουν την δυναμη του μυαλου τους για να castάρουν spells), τρεις Shadow Classes και δύο υβριδικές. Σύντομα ενδέχεται να ανακοινωθούν περισσότερες. Τα σετ των skills θα χρησιμοποιηθούν απ' την τέταρτη σειρά του D&D. Θα μπορείτε δηλαδή να εισάγετε action points όταν κάνετε level up τον χαρακτήρα σας και να ξεκλειδώσετε special abilities. Ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω βίντεο, όπου ο Craig Zinkievich, επικεφαλής παραγωγής, μας εξηγεί περισσότερα. 

16: Total War: Rome II (Οκτώβριος 2013)
Είδος: Real-Time/Turn-Based Strategy
Microsoft Studios
PC

rome-total-war-2

Η σειρά Total War έχει καθιερωθεί ως από τις καλύτερες στην αγορά των real-time strategy τα τελευταία χρόνια. Το Rome: Total War είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής όλων των εποχών και η αγωνία των fans της Creative Assembly για το επίσημο sequel είναι διάχυτη στα forums. Ο χάρτης του campaign θα είναι μεγαλύτερος απ' το Rome: Total War, καθώς θα ζήσετε την εποχή όπου η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία επεκτεινόταν προς την Ανατολή. Επιπλέον, οι αποφάσεις σας κατά το turn-based mode θα παίξουν ακόμη μεγαλύτερη ρόλο καθώς θα έχετε την ευχέρεια να ακολουθήσετε εναλλακτικές διαδρομές κάθε φορά. Θα έχουμε επίσης αποστολές που θα συνδυάζουν χερσαίες με θαλάσσιες μάχες.

{youtube}1OHV628oGiU|400|300{/youtube}

Με τις νέες κάμερες θα μπορείτε να εστιάσετε σε μεμονωμένους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης, ενώ θα δοθεί μεγαλύτερη βάση στο ηθικό των πολεμιστών σας. Το βασικότερο όμως θέμα που θα μας απασχολήσει είναι η μηχανή γραφικών της δεύτερης έκδοσης που δεν είναι άλλη απ' τη Warscape engine, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο Shogun II: Total War. Ενώ η ποιότητα των textures της ήταν ανώτερη των προηγούμενων εκδόσεων, παρουσιάζονταν μεγάλοι χρόνοι φόρτωσης και γενικά προβλήματα σε PC που δεν είχαν δυνατές κάρτες γραφικών. Άραγε οι developers θα πράξουν τα δέοντα ή θα χρειαστούμε ακόμη μια αναβάθμιση;

15: Darkfall Unholy Wars (Αρχές 2013)
Είδος: MMORPG
Aventurine
PC

darkfall-unholy-wars

Πέρασαν τρία χρόνια απ' την κυκλοφορία του πρώτου Darkfall και η ελληνική προγραμματιστική εταιρεία Aventurine επιστρέφει με το δεύτερο μέρος. Το MMORPG με τους πιο hardcore PvP players είναι και πάλι εδώ, μόνο που αυτή τη φορά θα σας προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο user interface με λεπτομερέστατο tutorial που θα σας εξηγεί πως θα χειριστείτε το παιχνίδι από το μηδέν, κάτι που θα το κάνει προσιτό σε όλους. Το Darkfall είναι το πιο ακριβό σε ανάπτυξη ελληνικό video game και το μόνο MMORPG με πραγματικά real-time σύστημα μάχης. Στο έγκριτο site MMORPG.com το προφίλ του παιχνιδιού έχει πάρει "φωτιά" καθώς το Hype Level έχει φτάσει στο 8.5/10, το μεγαλύτερο από κάθε άλλο φετινό MMO.

{youtube}R1BSl9jsx68|400|300{/youtube}

Βάση σεναρίου, ο πρώτος κόσμος του Darkfall είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τις θεότητες της χώρας του Agon (προκύπτει απ' την ελληνική λέξη "Αγών"). Ύστερα από μια συντέλεια, οι ανθρώπινες φυλές των Humans, Orks, Mahirims, Tovarr (Dwarves), Mirdains (Elves) και Alfars (Dark Elves) θα ανασηκωθούν από τη γη, θα κάνουν προσωρινή ανακωχή μεταξύ τους και θα κηρύξουν πόλεμο στους Θεούς. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε νέες επικές μάχες, σε μια χώρα όπου θα υπάρχουν ασφαλείς ζώνες γύρω από τις NPC πόλεις και φυσικά εξαγριωμένοι παίκτες έξω από αυτές που θα σας περιμένουν σε επικές μάχες σε στεριά και θάλασσα. Στο πεδίο της μάχης θα έχετε αυτή τη φορά συγκεκριμένο ρόλο, καθώς θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα τρία roles (Warrior, Skirmisher ή Elementalist) καθώς και δύο schools (σχολές μαγείας) από το κάθε role. Τα γραφικά του Darkfall Unholy Wars θα είναι πλήρως αναβαθμισμένα στα animations, με νέους δυναμικούς φωτισμούς, επικό soundtrack και λεπτομερείς ήχους περιβάλλοντος. Η beta έχει ήδη ξεκινήσει και η πρόσβαση σε αυτή σας δίνεται αν προπαραγγείλετε το παιχνίδι στο επίσημο site.

14: Company of Heroes 2 (Αρχές 2013)
Είδος: Real-Time Strategy
Relic Entertainment, THQ
PC

company-of-heroes-2

Το Company of Heroes ήταν ένα από τα καλύτερα real-time strategy για την εποχή του και η συνέχειά του θα προκαλέσει μια σημαντική είδηση για τους fans του είδους. Σύμφωνα με το σενάριο, στο CoH 2 θα ελέγχετε τις Ρωσικές δυνάμεις κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, προσπαθώντας να νικήσετε τους ναζί του Χίτλερ. Οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στις επιχειρήσεις σας, καθώς για παράδειγμα το χιόνι θα καθυστερεί τις μονάδες σας, αλλά παράλληλα θα τους δίνει την ευκαιρία για κάλυψη. Επιπλέον θα έχουμε νέο σύστημα τακτικής στη μάχη, ανεπτυγμένο μοντέλο καταστροφής περιβάλλοντος, νέες επιλογές διαχείρισης στρατού και σημαντικές διαφορές στα γραφικά σε σχέση με την έκδοση του 2006.

Οι μονάδες που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα παρουσιαστούν στο παιχνίδι είναι τα τανκς T-34, τα rocket trucks BM-13 (γνωστά και ως V2 στο Red Alert) και το Mortar Team για τους Ρώσους, ενώ για τους Γερμανούς θα έχουμε μονάδα κρούσης (χειροβομβίδων), το German Tiger tank και το Stug II Assault Gun. Το multiplayer mode του Company of Heroes 2 θα υποστηρίζει μάχες 1vs1 έως 4vs4. Η Relic δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η περίοδος παραμένει το πρώτο τρίμηνο του 2013, χωρίς αυτό να είναι απόλυτα βέβαιο.

13. BioShock Infinite (26/3/2013)
Είδος: First-Person Shooter
Irrational Games, 2K Games
PC, PS3, Xbox 360

bioshock-infinite

Ύστερα από την κακή παρένθεση του BioShock 2 που αναπτύχθηκε από την 2K Marin και δεν είχε την μεγάλη επιτυχία του πρώτου μέρους, η Irrational Games που είχε δημιουργήσει το αρχικό BioShock επιστρέφει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με το BioShock Infitite. Ο νέος αυτός τίτλος της 2K Games αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δυνατά FPS του 2013. Η ιστορία διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του προηγούμενου παιχνιδιού. Ο πρωταγωνιστής Booker DeWitt, καλείται να σώσει την Elizabeth η οποία κρατείται αιχμάλωτη στην εναέρια πόλη της Columbia.


Παρόλο που το σενάριο μας τοποθετεί στο 2012, η πόλη αυτή φαίνεται να ανήκει στο μακρινό μέλλον. Μέσα από τα μέχρι τώρα τρέιλερ, έχουμε δει την τεχνολογία των Skylines, που είναι ράγες με τις οποίες θα ταξιδεύετε από το ένα σημείο της πόλης στο άλλο. Επίσης ο πρωταγωνιστής φαίνεται να έχει υπερφυσικές ικανότητες και να χειρίζεται τα όπλα με μεγάλη ευκολία. Οι RPG μηχανισμοί που είδαμε στα δύο προηγούμενα games θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, καθώς ο Booker θα αποκτά powers και abilities με τη χρήση των vigors και του ειδικού εξοπλισμού του, στοιχεία που θα δουλεύουν με τρόπο παρόμοιο με τα plasmids και τα tonics.


12: Lightning Returns: Final Fantasy XIII (2013)
Είδος: JRPG
Square Enix
PS3, Xbox 360

lightning-returns-final-fantasy-xiii

Ανακοινώθηκε μόλις πριν τα Χριστούγεννα, ωστόσο αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα projects της Square Enix, η οποία μετά την αποτυχία του Final Fantasy XIV που προκάλεσε "πλήγμα" στη σειρά, έχει αποφασίσει να βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλέψει σοβαρά. Αυτό έκανε άλλωστε και στο Final Fantasy XIII-2, τη συνταγή του οποίου σκοπεύει να επαναλάβει και στο Lightning Returns: Final Fantasy XIII, το τρίτο μέρος του FF XII, με την ηρωίδα Lightning να έχει για άλλη μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σενάριο θα εκτυλίσσεται σ' έναν καινούργιο κόσμο που θα ονομάζεται Novus Partus και τα γεγονότα του θα διαδραματίζονται εκατοντάδες χρόνια μετά από τα αντίστοιχα του Final Fantasy XIII-2, ενώ όσον αφορά στο art direction, σύμφωνα με την Square Enix θα επικρατεί ένας συνδυασμός gothic, mechanical και fantasy αισθητικής.

Στο gameplay θα έχουμε την εισαγωγή ενός νέου μηχανισμού με την ονομασία "Button Response", ο οποίος ακόμα δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς θα λειτουργεί. Η Lightning θα μπορεί να κρεμιέται σε περβάζια και να κρύβεται πίσω από διάφορα αντικείμενα, ενώ θα μπορεί να μετακινείται μέσα στο battlefield και να μπλοκάρει τις επιθέσεις των εχθρών της. Το σύστημα μάχης θα βασίζεται στο αντίστοιχο των δύο προκατόχων του, αλλά παράλληλα θα υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις ώστε να έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο έλεγχο του χαρακτήρα σας. Το Lightning Returns θα εξιστορεί την ιστορία των τελευταίων 13 ημερών του κόσμου και οι fans της σειράς θα πρέπει οπωσδήποτε να του ρίξουν μια ματιά.

11: Gears of War: Judgment (19/3/2013)
Είδος: Action Shooter
Epic Games, People Can Fly, Microsoft
Xbox 360

gears-of-war-judgement

Μετά την επιτυχημένη πορεία της σειράς Gears of War στο Xbox 360 (η πρώτη εξ αυτών και στα PC) έφτασε η ώρα για ένα ακόμη επεισόδιο. Το Gears of War: Judgment θα αποτελέσει prequel, καθώς θα περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν πριν το πρώτο μέρος. Οι Damon Baird και Augustus Cole θα πρωταγωνιστούν, ενώ η απουσία του Marcus Fenix ίσως ξενίσει κάποιους. H Epic Games, δημιουργός της σειράς, θα συνεργαστεί με την People Can Fly (BulletStorm) και το ερώτημα είναι τι θα προκύψει από αυτή τη "χημεία" αλλά και τι δυναμικό θα διαθέσει κάθε εταιρεία για το development. Διότι αν είναι να ζήσουμε στιγμές BulletStorm τότε σίγουρα το νέο Gears δεν θα είναι ΑΑΑ τίτλος.

Στα του gameplay, αναμένουμε νέα όπλα και εξοπλισμό, καθώς επίσης και περισσότερα multiplayer modes. Η Epic Games θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στην παρουσίαση, με ακόμη περισσότερη δόση χιούμορ και όλα δείχνουν ότι η κονσόλα της Microsoft θα έχει ένα ακόμη δυνατό Action Shooter.

10: Dead Space 3 (8/2/2013)
Είδος: Action-Adventure

Visceral Games, Electronic Arts
PC, PS3, Xbox 360

dead-space-3

Μετά από την κυκλοφορία των πρώτων επιτυχημένων επεισοδίων, το Dead Space 3 έρχεται δύο χρόνια μετά, με την Visceral Games να βρίσκεται ξανά στο τιμόνι, χρησομοποιώντας τη μηχανή γραφικών που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος. Το πολυδιαφημισμένο χαρακτηριστικό του είναι το λεγόμενο "drop-in/drop-out" Co-Op καθώς δύο παίκτες θα απολαμβάνετε το campaign, με τον δεύτερο να μπορεί να βγει και να μπει στο παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή. Πρωταγωνιστής θα είναι για άλλη μια φορά ο Isaac Clarke, με παρτενέρ την Ellie Langford, η οποία για χάρη του Co-Op θα είναι playable για πρώτη φορά. Οι δυο τους θα ανακαλύψουν έναν νέο πλανήτη, τον Tau Volantis.

Στο Dead Space 3 το σύστημα upgrade των όπλων έχει αλλάξει, Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως το ότι υπάρχει co-op σε ένα παιχνίδι δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παίξετε αναγκαστικά κατ' αυτό τον τρόπο. Αφού το τερματίσετε μια φορά, στην συνέχεια ολοκληρώστε το άλλη μία με ένα φίλο, κατά προτίμηση σε υψηλότερη δυσκολία και με βελτιωμένα όπλα.

9: Splinter Cell: Blacklist (Άνοιξη 2013)
Είδος: Action Shooter
Ubisoft Toronto, Ubisoft
PC, PS3, Xbox 360

splinter-sell-blacklist
 

Ο Sam Fisher επιστρέφει πιο "σκληρός" από ποτέ στο νέο επεισόδιο της σειράς Splinter Cell, το οποίο ακολουθεί τα γεγονότα του Splinter Cell: Conviction. Βάση σεναρίου, η πρόεδρος της Αμερικής Patricia Caldwell, ανακοινώνει την διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας ασφαλείας των ΗΠΑ (Third Echelon), αντικαθιστώντας την με την...Fourth Echelon (πρωτότυπες ιδέες που τις έχουν οι σεναριογράφοι!) που λειτουργεί ακολουθώντας πιστά τις εντολές της. Ο Sam διορίζεται επίσημα διοικητής και θα κληθεί να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες για τις αποστολές του, αλλά και να πάρει πολλές ηθικές αποφάσεις. 


Ο Action-Stealth προσανατολισμός του gameplay που θα σας δίνει την επιλογή να σκοτώσετε τους αντιπάλους σας ή να δράσετε αθόρυβα χωρίς να τους δολοφονήσετε, είναι από μόνος του μια ηθική επιλογή που μπαίνει "σφήνα" στους μηχανισμούς του gameplay. Από τα μέχρι τώρα βίντεο, το Splinter Cell: Blacklist αναμένεται αναμφίβολα να ξεχωρίσει τούλαχιστον στο τεχνικό τομέα του. Κατά τα άλλα, θα έχει άφθονη βία, ενώ το A.I. των εχθρών έχει γίνει αντικείμενο μικρής κριτικής στα μέχρι τώρα βίντεο, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε λίγους ακόμη μήνες για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Ubisoft.

8: Crysis 3 (22/2/2013)
Είδος: First-Person Shooter

Crytek, Electronic Arts
PC, PS3, Xbox 360

crysis3-900x506

Για την μετάβαση από το Crysis στο Crysis 2 πέρασαν τέσσερα χρόνια. Από εκεί που δεν το περιμέναμε, η EA ανέβασε...κατά λάθος το προφίλ του Crysis 3 στο Internet φέτος τον Απρίλιο και τα σχόλια των fans της σειράς πήραν φωτιά, καθώς το τρίτο μέρος της σειράς θα κυκλοφορήσει μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Το ερώτημα είναι κατά πόσο ένα τόσο μεγάλο First-Person Shooter θα καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να εξελιχθεί όπως το θέλαμε σε βαθμό που να δικαιολογείται ένα sequel. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι για άλλη μια φορά θα χρησιμοποιηθεί η CryEngine 3, μια μηχανή γραφικών που είδαμε και στο Crysis 2. Η υπόθεση εξελίσσεται 24 χρόνια μετά το Crysis 2, όταν ο Prophet επιστρέφει στη νέα Υόρκη για να αντιμετωπίσει την Cell Corporation η οποία έχει μετατρέψει την πόλη σε δάσος με υπερμεγέθη δέντρα, βάλτους και ποτάμια.

Η νέα nanosuit του παιχνιδιού θα αποκρούει σφαίρες, θα σας κάνει άτρωτους, πιο γρήγορους και θα αναβαθμίζει το strength σας και το άλμα σας. Συν τις άλλοις, το νέο τόξο του Prophet θα παίρνει τέσσερα διαφορετικά είδη πυρομαχικών, ενώ εξίσου εντυπωσιακά θα είναι και τα όπλα των εξωγήινων εχθρών σας. Ως συνήθως, το gameplay θα σας προσφέρει την δυνατότητα να μπείτε επιθετικά στη μάχη, χρησιμοποιώντας βαριά όπλα ή κάνοντας hack turrets, ενώ αντίστοιχα θα μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές με πιο stealth τακτική.

7: God of War: Ascension (13/3/2013)
Είδος: Action Shooter
Sony Santa Monica, Sony
PS3

god-of-war-ascension

Ο Kratos επιστρέφει στο νέο επεισόδιο της σειράς God of War, το οποίο θα αποτελεί prequel, καθώς θα διεξάγεται έξι μήνες αφού ο ημίθεος σκότωσε τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Για πρώτη φορά στη σειρά θα έχουμε δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε multiplayer μάχες με τη μορφή Deathmatch και Team Deathmatch. Το ανανεωμένο σύστημα μάχης, τα minigames και οι νέοι γρίφοι υπόσχονται δυνατό gameplay με δράση...δίχως όρια.

Αυτή τη φορά ο Kratos θα προσπαθήσει να απελευθερωθεί από τα δεσμά του Θεού Άρη και να χρησιμοποιήσει την οργή του προς όφελός του. Τα νέα quick-time events θα είναι πλέον πιο ρεαλιστικά, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις επιθέσεις σας στο σωστό χρονικό διάστημα, ενώ η God of War III engine επιστρέφει με μερικές μικροβελτιώσεις. Το God of War: Ascension φέρει ένα βαρύ όνομα και εγγυάται σίγουρη αγορά για κάθε fan της σειράς. Αν θέλετε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες από την multiplayer beta που συμμετείχαμε τότε κάντε κλικ εδώ.

6. The Elder Scrolls Οnline (Αρχές 2013)
Είδος: MMORPG
Zenimax Online Studios, Bethesda Softworks

PC, Mac

the-elder-scroll-online-dungeon

Οι περισσότεροι οπαδοί των RPG είναι ταυτόχρονα και λάτρεις της Bethesda, καθώς επί δεκαετίες τους προσφέρει το απόλυτο παιχνίδι ρόλων που συνδυάζει real-time μάχες, εκπληκτικά γραφικά, ατελείωτες αποστολές και προσεγμένο voice acting, όλα σε ένα πακέτο. Μετά το The Elder Scrolls V: Skyrim, η επιλογή της Bethesda να μεταφέρει το The Elder Scrolls στην αγορά των MMORPG ήταν η λογική συνέχεια, καθότι όταν έχεις κατακτήσει τα πάντα στα single-player games, το μόνο που σου απομένει είναι η online αγορά. Το development του The Elder Scrolls Online είναι μια επιμέλεια της Zenimax Online, θυγατρικής της Bethesda, με τον Matt Firor, πρόεδρο της εταιρίας, να βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του MMORPG Dark Age of Camelot. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το 2007, συνεπώς αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο project.

Σύμφωνα με το σενάριο θα βρεθείτε για άλλη μια φορά στη μυθική χώρα Tamriel, 1.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Skyrim. Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι διαθέσιμο εξ αρχής με ορισμένα σημεία να είναι κλειδωμένα προκειμένου να αποκαλυφθούν σε μελλοντικά expansions. O κακός πρίγκιπας Molag Bal θα θελήσει να κατακτήσει τη χώρα κι εσείς θα πρέπει να τον σταματήσετε, επιλέγοντας μία απ' τις γνωστές φυλές του παιχνιδιού. Οι Altmer, Bosmer και Khajiit θα απαρτίζουν τη φατριά Aldmeri Dominion, οι Bretons, Redguards και Orcs την Daggerfall Covenan και οι Dunmer, Nords και Argonians την Ebonheart Pact. Τα γραφικά φημολογείται ότι θα είναι καρτουνίστικα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με το frame rate, ενώ το σύστημα μάχης θα είναι real-time, ακριβώς όπως στις μέχρι τώρα εκδόσεις της σειράς. Παρότι η κυκλοφορία του The Elder Scrolls Online αναμένεται μέσα στο έτος, δεν έχει αποκαλυφθεί κάποιο gameplay βίντεο αλλά ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις αλλά ταυτόχρονα μας κρατάει σε αγωνία.


5: Watch Dogs (2013)
Είδος: Action-Adventure
Ubisoft Montreal, Ubisoft
PC, PS3, Xbox 360

watch-dogs

Το νέο ανατρεπτικό action game της Ubisoft που φέρνει τα πάνω κάτω. Η κύρια ψυχολογία στο παιχνίδι αυτό είναι το "Hack the world" αφού βλέπουμε ότι ο πρωταγωνιστής Aiden Pearce μπορεί εύκολα με ένα gadget να αλλάξει τα φανάρια και να προκαλέσει σύγχιση, να κάνει παρεμβολές στις επικοινωνίες και να περάσει απαρατήρητος. Με λίγα λόγια οι developers δημιούργησαν έναν χαρακτήρα που μπορεί να χρησιμοποιήσει καθετί ηλεκτρονικό στην πόλη που βρίσκεται προς όφελός του.

Το Watch Dogs λαμβάνει χώρα στο Chicago όπου βρίσκεται ένας υπερυπολογιστής γνωστός ως CtOS. Εκεί ένας αρκετά ικανός hacker που έχει τον ρόλο του αντί-ήρωα, ο πρωταγωνιστής δηλαδή, θα χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του για να εκτελέσει διάφορες αποστολές. Από τα βίντεο μας δίνει την αίσθηση ότι θα είναι μια μείξη Splinter Cell και Grand Theft Auto με λίγο Assassin's Creed. Δεν αναμένεται να έχει gameplay που θα το βαρεθούμε σε μια εβδομάδα, αλλά θα μας κρατήσει καθηλωμένους ακόμα και όταν το τερματίσουμε.

4: Tomb Raider (5/3/2013)
Είδος: Action-Adventure

Crystal Dynamics, Square Enix
PC, PS3, Xbox 360

tomb-raider

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Tomb Raider θα ζήσουμε την Lara Croft στα νιάτα της! Ένα ναυάγιο οδηγεί την ίδια και μερικούς ακόμη επιβάτες πλοίου σε ένα νησί, εκεί όπου οι ιθαγενείς θα αποδειχθούν...ιδιαίτερα αφιλόξενοι! Η Lara θα πολεμήσει για πρώτη φορά στη ζωή της και θα μάθει να μάχεται και να επιβιώνει. Μαζί της θα ανακαλύψετε πως έμαθε όλα αυτά τα κόλπα που γνωρίζει μέχρι σήμερα, ενώ θα χαρείτε για πρώτη φορά ιδιαίτερες ερμηνείες απ' την ηθοποιό Camilla Luddington.

Τα γραφικά και οι φωτισμοί θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο με τη χρήση της Crystal Engine (η μηχανή που χρησιμοποιεί η Crystal Dynamics). Μεγάλη δουλειά έχει γίνει και στον τομέα των animations, με το performance capture που χρησιμοποιήθηκε στο Tomb Raider: Underword, να επανέρχεται. Τα στοιχεία Action Shooter από τα μέχρι τώρα gameplay βίντεο μας θυμίζουν κάτι από το Uncharted, ενώ έχουμε πολλούς λόγους να το αναμένουμε καθότι ως reboot της σειράς και παρουσιάζοντας μια διαφορετική Lara θα εκτοξεύσει το ενδιαφέρον μας στα ύψη! Κάποτε παίζαμε το Tomb Raider στο PC μας στην εποχή των πρώτων 3D γραφικών. Τώρα θα δούμε επιτέλους για πρώτη φορά κάτι διαφορετικό που θα μας κάνει να ξεκολλήσουμε από τα αλεπάλληλα sequels.

3: Beyond: Two Souls (2013)
Είδος: Interactive movie

Quantic Dream, Sony
PS3

beyond-two-souls

Το Heavy Rain ήταν το πρώτο μεγάλο project της Quantic Dream, η οποία μετά το Fahrenheit μας απέδειξε ότι το gaming μπορεί να περάσει σε μια άλλη διάσταση και να μας βάλει πραγματικά στον ρόλο του πρωταγωνιστή. Την φετινή Άνοιξη, η γαλλική εταιρεία μας παρουσίασε ένα τρέιλερ που άγγιξε την ψυχή μας, αυτό της Kara, ενός ανθρωπόμορφου ρομπότ. Στην E3 μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για τον νέο της τίτλο, το Beyond: Two Souls.

Το παιχνίδι θα κινηθεί στα πρότυπα του Heavy Rain, καθώς θα διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά και cutscenes που θα σας βυθίζουν στο σενάριό του. Με το Beyond: Two Souls θα εξετάσετε τι συμβαίνει...μετά τον θάνατο, καθώς θα ελέγξετε την 15χρονη Jodie Holmes. Λίγες πληροφορίες είναι ακόμη γνωστές, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι για άλλη μια φορά θα ζήσουμε μεγάλες και ξεχωριστές στιγμές, με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

2: The Last of Us (7/5/2013)
Είδος: Action-Adventure

Naughty Dog, Sony Computer Entertainment
PS3

the last ofus

Η Naughty Dog θα ξεφύγει από την σειρά Uncharted, καθώς αναμένεται να μας παρουσιάσει το -κατά πολλούς- καλύτερο φετινό exclusive του PlayStation 3! Το The Last of Us είναι ένα Action-Adventure με Survival Horror στοιχεία που κάνει πολλούς να το περιμένουν λόγω των γραφικών του και της ατμόσφαιράς του. Η Ellie είναι ένα δεκατετράχρονο κορίτσι, πολύ σοφό για την ηλικία του και ο Joel ένας σκληροπυρηνικός επιζών. Μαζί θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν μετά από μια πανδημία που αποδεκάτισε τον πληθυσμό της γης.

Στο παιχνίδι θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε μόνο με τον Joel, ενώ η Ellie θα ελέγχεται από την A.I. Ο αγώνας για την επιβίωση θα είναι ασταμάτητος καθώς θα δέχεστε επίθεση από παντού, με τους μολυσμένους από τον ιό να περιμένουν για να σας κατασπαράξουν και τους άλλους επιζώντες να σας δείχνουν εξ αρχής ότι δεν σας θέλουν στα πόδια τους. Το σύστημα μάχης θα περιλαμβάνει melee επιθέσεις και τα συνήθη όπλα (πιστόλια, shotguns, rifles κ.ο.κ.), μόνο που σε αντίθεση με το Uncharted θα πρέπει να βασιστείτε κυρίως σε Stealth και Hit 'n' Run τακτικές. Η ιδέα για το The Last of Us προέκυψε μετά από ένα ντοκιμαντέρ του BBC το οποίο μιλούσε για την μόλυνση ενός μύκητα και πως ένα μυρμήγκι (μολυσμένο από τον μύκητα) μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει τέρας. Δεν αρκούσε όμως μόνο αυτό, καθώς η Naughty Dog έβαλε στα γραφικά και το voice acting όλη της την μαεστρία, κάνοντάς μας όλους να ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα!

1: Grand Theft Auto V (2ο τρίμηνο 2013)
Είδος: Action-Adventure/Shooter

Rockstar
PS3, Xbox 360

grand-theft-auto-v

Ελάτε τώρα, πείτε την αλήθεια. Υπήρχε περίπτωση το Grand Theft Auto να μην κατακτήσει δικαιωματικά την πρώτη θέση; Η σειρά της Rockstar έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα, συνεπώς δεν ξέρω πόσοι την συμπαθείτε ή την αντιπαθείτε εκεί έξω, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι περισσότεροι gamers την έχουν δοκιμάσει έστω μία φορά, ακόμα και για να...τους φύγει η περιέργεια! Στην περίπτωση του Grand Theft Auto 5, η Rockstar ακολουθεί την συνήθη τακτική της. Προσπαθεί να μας "τσιγκλάει" διαρκώς με screenshots, αφήνοντας τα gameplay videos για το τέλος. Φυσικά για κάποιο demo ή για έκδοση στα PC...ούτε λόγος. Το τελευταίο ειδικά έχει προκαλέσει ανησυχία στους μη κατόχους κονσολών, οπότε η Rockstar θα πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τόσο για τα PC όσο και για το Wii U της Nintendo, το οποίο πλέον δεν είναι casual σαν τον προκάτοχό του.

Η ανάπτυξη του GTA V ξεκίνησε μετά το Grand Theft Auto IV του 2008. Το ότι αναπτύσσεται εδώ και πέντε περίπου χρόνια δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς η Rockstar έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σε έκταση παιχνίδι μέχρι σήμερα! Συγκεκριμένα, ο κόσμος του θα ξεπερνάει σε μέγεθος αυτούς των Red Dead Redemption, Grand Theft Auto: San Andreas και Grand Theft Auto IV μαζί, με τις περιοχές να ποικίλουν, από ακτές και βουνά μέχρι άγρια δάση και στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Ακόμα και οι ωκεανοί θα είναι διαθέσιμοι προς εξερεύνηση.

Βάση σεναρίου θα ελέγχετε τρεις πρωταγωνιστές, τους Michael, Trevor και Franklin, οι οποίοι θα συμμετέχουν μαζί στις αποστολές τους. Κατά τη διάρκεια αυτών θα μπορείτε να επιλέγετε τον χαρακτήρα που επιθυμείτε, ανάλογα πάντα και με τα σημεία στα οποία σας επιτρέπει το παιχνίδι. Ο Michael θα είναι ειδικός στις αναρριχήσεις, ο Franklin στα όπλα και ο Trevor στο χειρισμό οχημάτων.

Άλλα games
Amnesia: A Machine for Pigs (2013): Αντέχετε περισσότερη τρομάρα; Το Amnesia δημιούργησε παράδοση ως Survival Horror και η συνέχειά του αναμένεται με ανυπομονησία.
ArmA III (2013): Αφού τράβηξε...αρκετές φωτογραφίες στη Λήμνο, η Bohemia Interactive καλείται να αποφασίσει αν θα τις χρησιμοποιήσει ή όχι στο νέο της FPS.
Bayonetta 2 (1/5/2013): Δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη για την Platinum Games, που μετά το Metal Gear Rising: Revengeance θα κληθεί να παρουσιάσει κάτι πραγματικά πρωτοποριακό.
Broken Sword: The Serpent's Curse (1o τρίμηνο 2013): Το πέμπτο επεισόδιο της σειράς Broken Sword, για τους ρομαντικούς οπαδούς των Adventures.
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate (8/3/2013): Η Konami ετοιμάζει ένα δυνατό Castlevania για το 3DS.
DmC: Devil May Cry (15/1/2013): Ο Dante σε νεαρή ηλικία, σε ένα spin-off της σειράς της Capcom με πολλές διαφορές από όσα έχουμε συνηθίσει.
Defiance (2013): Ένα MMO από την Trion Worlds, βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.
Dragon Age III: Inquisition (Τέλη 2013): Η BioWare θα αξιοποιήσει την Frostbite 2 engine (Battlefield 3) ευελπιστώντας να τα καταφέρει καλύτερα απ' το Dragon Age II.
End of Nations (2013): Ένας ακόμη τίτλος της Trion Worlds. Πρόκειται για MMO Real-Time Strategy που θα χτυπήσει "στα ίσια" το World of Tanks.
Fifa 14 (2013): Η EA θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα πρωτεία στο χώρο και να μας παρουσιάσει τον διάδοχο του εξαιρετικού Fifa 13.
Football Manager 2014 (2013): Στην κατηγορία του παίζει χωρίς αντίπαλο, θα καταφέρει όμως να μας προσφέρει το κάτι παραπάνω;
Grid 2 (Καλοκαίρι 2013): Η συνέχεια του Race Driver: Gird της Codemasters.
Lost Planet 3 (1ο τρίμηνο 2013): Η Capcom καλείται να επιστρέψει με ένα δυνατό τρίτο μέρος, ώστε να αποδείξει ότι η σειρά της δεν "ξόφλησε".
Pro Evolution Soccer 2014 (2013): Η Konami θα προσπαθήσει για άλλη μια χρονιά να επιλύσει τα προβλήματα του gameplay και να προσφέρει περισσότερο και ποιοτικότερο περιεχόμενο. Για να δούμε αν θα κάνει το δυνατό comeback.
Star Wars 1313 (2013): Ένα Action-Adventure από την LucasArts που θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 3.
Remember Me (Μάιος 2013): Μία διαδραστική ταινία τρίτου προσώπου από την Capcom, για PC, PS3 και Xbox 360.
StarCraft 2: Heart of the Swarm (12/3/2013): Το πρώτο expansion του StarCraft 2 από την Blizzard.
SimCity (8/3/2013): Μία υπερσύγχρονη έκδοση της σειράς όπου θα ευχαριστηθείτε να χτίζετε πόλεις και να συμμετέχετε σε σενάρια.


Από την λίστα εξαιρέσαμε επίσης το Metal Gear Solid: Ground Zeroes, για το οποίο δίνουμε ελάχιστες πιθανότητες να κυκλοφορήσει τη φετινή χρονιά.

Τι αναμένουμε
H άνοιξη πλησιάζει και οι πρώτες μεγάλες κυκλοφορίες είναι προ των πυλών. Η σεζόν που θα μας έρθει θα έχει αρκετούς μεγάλους τίτλους, οι οποίοι θα επικεντρωθούν περισσότερο από ποτέ στο Action και το FPS στοιχείο. Οι νέες σειρές θα αναπτερώσουν το ενδιαφέρον σας, ενώ οι παλιές ετοιμάζονται να παρουσιαστούν ένα πιο ανανεωμένο πρόσωπο. Φυσικά από την παραπάνω λίστα απουσιάζουν αρκετοί ακόμη αξιόλογοι τίτλοι, ενώ ενδέχεται μελλοντικά να έχουμε περισσότερες μεγάλες κυκλοφορίες που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Εν αναμονή λοιπόν.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Fussa123 (Level 3) 05/01/2013 22:01
Aν δεν κάνω λάθος, το The Last of Us βγένει στις 7 Μαίου
#2 Glamorous (Level 27) 05/01/2013 22:23
Εγώ περιμένω πως και πως:
1) Tomb Raider
2)Dead Space 3
3)Beyond: Two Souls
4)The Last of Us
5)Watch Dogs
#3 Lordwinter (Level 28) 05/01/2013 22:28
Quoting Fussa123:
Aν δεν κάνω λάθος, το The Last of Us βγένει στις 7 Μαίου

Σωστά. Fixed.
#4 hellraizer89 (Level 8) 05/01/2013 22:33
GTA και παλι GΤΑ, δικαια no1 κατα τη γνωμη μου. Ειδικα αν πλησιαζει στο σκεπτικο του San Andreas.
#5 geokiren (Level 19) 05/01/2013 22:34
Μέσα στην αναμπουμπούλα των sequels υπάρχουν και εντελώς νέα games. Περισσότερα από το 2012 οπότε αναμένεται να είναι μία καλή χρονιά.

Το δικό μου top 10:
1)Watch Dogs
2)Beyond: Two Souls
3)The Last of Us
4)Total War: Rome II
5)God of War: Ascension
6)Bioshock Infinite
7)Tomb Raider
8)Dead Space 3
9)Metro: Last Light
10)Castlevania: Lords of Shadow 2
#6 nick7 (Level 14) 06/01/2013 01:00
Το Dragon Age : Inquisition πάει για το 2014 ή δεν έχουν πει τίποτα ακόμα ;
#7 Manos (Level 39) 06/01/2013 01:56
Quoting nick7:
Το Dragon Age : Inquisition πάει για το 2014 ή δεν έχουν πει τίποτα ακόμα ;

"Τέλη 2013" η τελευταία ενημέρωση.
#8 snikefriend (Level 23) 06/01/2013 02:09
GTA V.
#9 psmaniac (Level 15) 06/01/2013 02:47
Αγοράζω και GOW,LAST OF US,BEYOND,GTA V (DAY 1) και 2-3 ακόμα στο PS3 που περιμένω να πέσει η τιμή και μετά,πρώτα ο θεός,παίρνω WiiU!
#10 IamTheOne (Level 15) 06/01/2013 03:48
Το δικο μου top 10:
1)The last of us
2)GTA 5
3)Tomb Raider
4)Dead Space 3
5)Beyond Two Souls
6)Crysis 3
7)Dmc
8)God of war ascension
9)Watch Dogs (αν βγει φετος που δε νομιζω)
10)Lost Planet 3
#11 boyakadj (Level 20) 06/01/2013 04:05
1)dmc (fanboy xD)
2) dead space 3
3)the last of us
4) watch dogs
5)beyond : two souls
6)gta
και last 7) gow
#12 geololj (Level 28) 06/01/2013 05:57
Να δω πότε θα προλάβουμε να παίξουμε όλα τα games που βγαίνουν φέτος! Το δικό μου Top 15 (σε τυχαία σειρά) είναι το εξής:

1. Watch Dogs
2. Dead Space 3
3. Tomb Raider
4. Splinter Cell: Blacklist
5. Darkfall Unholy Wars
6. Defiance
7. Remember Me
8. Grid 2
9. Project Cars (αν με το καλό βγει τελικά φέτος!)
10. Grand Theft Auto V
11. Metro 2033: Last Light
12. Company of Heroes 2
13. Crysis 3
14. PES 2014
15. Grim Dawn (ARPG από τους δημιουργούς του Titan Quest)
#13 eliminator (Level 26) 06/01/2013 11:47
GTA V
The Last of Us
Watch Dogs
GOW Ascension
Beyond
Θα είναι ΕΠΙΚΑ!
#14 Vasilis (Level 25) 06/01/2013 12:45
έχω βάλει στο μάτι για αρχή το dead space 3 και στην συνεχεία god of war.
#15 Zaratoth (Level 28) 06/01/2013 12:52
Περιμένω στο περίπου τα εξής:
Total War: Rome 2
Metro: Last Light
Watch Dogs
South Park: Stick of Truth
Beyond: Two Souls
Metal Gear Rising
Amnesia: A Machine for Pigs
Sim City
Το Rome θα φύγει προπαραγγελία στα σίγουρα. Από τα άλλα πιθανώς να πάρω day 1 το Metro και το Beyond, ανάλογα με την περίοδο που πέσουν οι εκδόσεις τους.
#16 -1 Christie (Level 10) 06/01/2013 12:58
Περιμένω τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια συν άλλα που δεν έχει ανακοινωθει η ημερομηνία κυκλοφορίας. Η χρονιά είναι αφιερωμένη στο gaming!
#17 Zozoulini (Level 14) 06/01/2013 13:12
Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα:
1) Tomb Raider
2) Broken Sword: The Serpent's Curse
3) DmC: Devil May Cry
4) Beyond: Two Souls
5) SimCity
#18 GNate (Level 8) 06/01/2013 15:04
Πραγματικά δεν περίμενα ΤΟΣΑ games!!Ειχα στο μυαλο μου μονο καμια δεκαρια απο αυτα.Πολυ καλο το αρθρο σας.Εγω προσωπικα περιμενω:
1)GTA 5
2)The last of us (μεγαλη κοντρα αυτα τα 2 για game of the year)
3)Beyond two souls
4)god of war ascension
5)tomb raider
#19 mike kodima (Level 20) 06/01/2013 15:13
Grand Theft Auto V το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία,κα ι το Gears Of War:Judgment,Cr ysis 3,BioShock Infinite,Watch Dogs
#20 luffy3131990 (Level 14) 06/01/2013 15:27
1.Watch Dogs
2.gta v
3.The Last of Us
4.God of war ascension
5.Tomb Raider
6.Beyond: Two Souls
7.one piece pirate warrior 2
8.fifa 14
9.Crysis 3
αυτα για μενα πρωτος στοχος :-)
#21 Devilhunter_PS (Level 19) 06/01/2013 16:19
Για μένα τα μεγάλα είναι το Metal Gear Rising (το οποίο ρε παιδιά δεν το θάψατε αρκετά, τροπή, ντροπή) και το Dead Space 3 (στο οποίο τελευταία φορά που κοίταξα συμπρωταγωνιστή ς η ο John Carver), άντε ίσως και το God of War: Ascension, αν και το multiplayer και γενικά η συνέχιση της σειράς με έχει κάνει να αγνοώ την εξέλιξη του τους τελευταίους μήνες. Από εκεί και πέρα όλο και κάτι άλλο θα παίξω.
#22 Misfit (Level 20) 06/01/2013 16:34
Ολα αυτά που προαναφέρθηκαν ειναι πραγματικά πολυαναμενόμενα , αλλα αυτο που προσωπικα περιμενω με ανυπομονησία (πέρα απο το GTA V), ειναι το Bayonetta 2. Το ξερω οτι μαλλον ειμαι ο μονος φανατικός θαυμαστής της μάγισσας στο Gameworld, αλλα αν το παιχνιδι ειναι τοσο καλο όσο το πρωτο, αντίο 400€ (καθώς ειναι Wii U exclusive)
#23 krabby (Level 22) 06/01/2013 17:29
Προφανώς σε αυτό το άρθρο έπεσε πολύ δουλειά!! :-)
Εγώ περιμένω σίγουρα GTA 5,Dead Space 3,elder scrolls,crysis 3!! :lol:
Λιώσιμο και αναβαθμίσεις πολλές στα PC βλέπω!!!
#24 Devilhunter_PS (Level 19) 06/01/2013 18:33
Quoting Misfit:
Ολα αυτά που προαναφέρθηκαν ειναι πραγματικά πολυαναμενόμενα, αλλα αυτο που προσωπικα περιμενω με ανυπομονησία (πέρα απο το GTA V), ειναι το Bayonetta 2. Το ξερω οτι μαλλον ειμαι ο μονος φανατικός θαυμαστής της μάγισσας στο Gameworld, αλλα αν το παιχνιδι ειναι τοσο καλο όσο το πρωτο, αντίο 400€ (καθώς ειναι Wii U exclusive)


Και εγώ περιμένω για το Bayonetta 2, απλά θα κάνω λίγη υπομονή μπάς και βγάλουν κάποια έκδοση για PS3/360 σε στυλ Ninja Gaiden Σ.
#25 asmilon (Level 26) 06/01/2013 18:59
Τα παρακατω ειναι σιγουρα στην wish list μου!

Metro: Last Light
BioShock Infinite
Gears of War: Judgment
Dead Space 3
Watch Dogs
Tomb Raider
Grand Theft Auto V
#26 Mezmerizer4 (Level 16) 06/01/2013 19:09
Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το νέο Star Wars 1313 γιατί πολύ απλά είσαι BOUNTY HUNTER!!!
#27 Jaded (Level 14) 07/01/2013 16:44
1)Beyond Two Souls. Μετα το Heavy Rain ανυπομονω να το δω!
2)The last of us
3)Gta 5
4)Crysis 3
5)Tomb Raider

καμια σχεση το 2013. Πολυ καλυτερα games πιστευω οτι θα εχει απο περσι.
#28 Vader (Level 8) 07/01/2013 18:42
Εγώ περιμένω πως και πως:
1) Tomb Raider
2)Dead Space 3
3)star wars 1313
4)The Last of Us
5)Devil May Cry
6)God of War: Ascension
7)Beyond: Two Souls
8)Alien col/ marines
9)the walking dead
#29 Aliengoa (Level 23) 07/01/2013 22:45
Τι να λέμε τώρα, ανυπομονώ για το υπερ-εκπληκτικό Total War: Rome II αν και ο Οκτώβριος πέφτει μακριά!!!
Ως λάτρης του Oblivion και Skyrim περιμένω και το The Elder Scrolls Οnline αν και γενικά με τα MMO "ανοίγματα" γνωστών τίτλων κρατάω μικρό καλάθι.
Από εκεί και πέρα περιμένω να δω τι απαιτήσεις θα έχει το Crysis 3 και τι νέο θα προσφέρει το Company of Heroes 2. Και επειδή αγαπάμε Lighting περιμένω να δω το Lightning Returns: Final Fantasy XIII!
#30 +1 eliminator (Level 26) 09/01/2013 23:12
Το The Last of Us θα το κάψω μέχρι να χαλάσει το PS3. ΤΕΛΟΣ
#31 Hitman Absolution (Level 8) 10/01/2013 17:32
Περιμένω απίστευτη μάχη για το game της χρονιάς! :-) .Οι δικιά μου 5αδα πάντως είναι η εξής :
1)Watch Dogs(αναμένω παιχνιδάρα!!!)
2)GTA V
3)Splinter Cell : Blacklist
4)GOW Ascension
5)Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots/Beyond : Two Souls
#32 AleXOnERR (Level 2) 20/01/2013 17:37
MY TOP 5:
1)The Last Of Us
2)Watch Dogs
3)Grand Theft Auto V
4)Rome ToTaL WaR II
5)Metro: Last Light :)
Notification