Μόνιμες Στήλες Epic Fail Ο Νίκος Αλέφαντος στο FIFA

Ο Νίκος Αλέφαντος στο FIFA

Sunday, 28 Jun 2020  | in Epic Fail | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/18/1d/nikos-alefantos-fifa-slide-100-1593368191.jpg
 

Ο Νίκος Αλέφαντος στο FIFA

Ο αείμνηστος coach της καρδιάς μας.

Εδώ και περίπου ένα εξάμηνο σκεφτόμασταν στο GameWorld να δημιουργήσουμε ένα βίντεο με FIFA ή PES και να το συνοδεύσουμε με την φωνή του Νίκου Αλέφαντου, όπως κάναμε και παλιότερα με Σωτήρη Γεωργούντζο, Γιώργο Θαναηλάκη (τον πραγματικό, όχι του παιχνιδιού) και άλλους σπίκερ.

Το βίντεο "δεν μας καθόταν καλά" όσον αφορά τις ατάκες. Με αφορμή όμως τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, θεωρήσαμε ότι θα έπρεπε να το κάνουμε, με οποιοδήποτε τρόπο.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να υλοποιήσουμε έναν αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο FIFA 20, ανάμεσα στον Νίκο Αλέφαντο και τον μαθητή του, Γιώργο Δώνη. 

Δείτε όλα τα άρθρα και τα βίντεο της στήλης Epic Fail και συζητήστε για την στήλη και το κόμικ στο αντίστοιχο forum topic.

Συζητήστε για τον Νίκο Αλέφαντο στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 BigGreekGamer (Level 28) 28/06/2020 22:23
Δεν τον πρόλαβα στην ενεργό δράση. Ούτε ως παίκτη ούτε ως προπονητή από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Πιο πολύ έχω διαβάσει για τον κυρ Νίκο πως ήταν από τους καλύτερους στην Ελλάδα αλλά και δίδασκε μπαλίτσα στον κόσμο. Μαλακό να 'ναι το χώμα που θα τον σκεπασει.
#2 TheReaper (Level 22) 28/06/2020 23:09
Εμένα μ' άρεσε σαν χαρακτήρας. Τα έδινε στο χέρι. Χρειαζόμαστε περισσότερους σαν τον Αλέφαντο.

Ακόμα θυμάμαι όταν έχασε η Ελλάδα το 2008 και είχε βγει ο Αλέφαντος με τον Χαριστέα και άλλους σε παράθυρο του ΑΝΤ1 και είπε ευθέως: "Γιατί να παίζει ακόμα ο Χαριστέας;"
Δεν ήξερε από που να φύγει εκείνος.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια.
Notification