Μόνιμες Στήλες Epic Fail Σχολιάζουμε τις ελληνικές διαφημίσεις του League of Legends

Σχολιάζουμε τις ελληνικές διαφημίσεις του League of Legends

Thursday, 08 Aug 2019  | in Epic Fail | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/06/80/34/league-of-legends-funny-youtube-spots-48-1565278696.jpg
 

Σχολιάζουμε τις ελληνικές διαφημίσεις του League of Legends

Cringe άνευ προηγουμένου.

Τις τελευταίες ημέρες η Riot Games μας βομβαρδίζει με τις ελληνικές διαφημίσεις του League of Legends σε διάφορα βίντεο ελληνικών καναλιών. Στο GameWorld πήραμε την πρωτοβουλία να σατιρίσουμε αυτές τις διαφημίσεις.

Μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει τέσσερις διαφορετικές διαφημίσεις, οι οποίες περνάνε...λίγο περίεργα μηνύματα. Τα μηνύματα αυτά περιέχουν στην καλύτερη cringe και στη χειρότερη υποσυνείδητα μηνύματα με σκοπό η νεότερη γενιά απλά να αράζει και να παίζει όλη μέρα League of Legends.

Δείτε ολόκληρο το σημερινό μας βίντεο και θα καταλάβατε γιατί το δημιουργήσαμε:

Μάθετε περισσότερα για το League of Legends στην Κίνα που αποκτά σύστημα αντι-εθισμού.

 

Διαβάστε περισσότερα για το LoL Pro View modeτο League of Legends για κινητά και το animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις.

Διαβάστε το review του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Ελάτε να παίξουμε μαζί League of Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification