Μόνιμες Στήλες Editorial Editorial 17: Συνδρομητικό gaming: Ναι ή Όχι

Editorial 17: Συνδρομητικό gaming: Ναι ή Όχι

Wednesday, 18 Dec 2019  | in Editorial | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6b/26/59/subscription-based-model-gaming-12-1576710398.jpg
 

Editorial 17: Συνδρομητικό gaming: Ναι ή Όχι

Είναι το μέλλον ή θα αποτελέσει γρήγορα παρελθόν;

Στο νέο Editorial αναλύουμε το συνδρομητικό gaming και συγκεκριμένα τόσο τα μοντέλα συνδρομής με δωρεάν games, όσο και το cloud gaming.

Άραγε αξίζει το συνδρομητικό μοντέλο στο gaming ή δεν θα πρέπει η βιομηχανία να αντιμετωπίζεται όπως οι ταινίες και οι σειρές; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί, όπου και αναλύουμε τα θετικά και τα αρνητικά.

Δείτε τα προηγούμενα Editorial και συζητήστε για την μόνιμη στήλη στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Smoses (Level 25) 19/12/2019 19:00
Το συνδρομητικό gaming είναι σαν ένα πιο σύγχρονο video club, επομένως δεν θεωρώ ότι θα αποτελέσει το "μέλλον". Ωστόσο κάνει το gaming πιο προσβάσιμο, ειδικά σε συνεργασία με το "cloud gaming".
Notification