Μόνιμες Στήλες Editorial Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο το 2019!

Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο το 2019!

Monday, 31 Dec 2018  | in Editorial | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9b/df/46/2019-22-1546291735.jpg
 

Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο το 2019!

Μία γεμάτη χρονιά φεύγει, μία ακόμη έρχεται.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που αφήνουμε πίσω μας το 2018, μια χρονιά που ομολογουμένως ήταν πολύ πιο "γεμάτη" από τις προηγούμενες για πολλούς λόγους.

Στη βιομηχανία μας, το έτος που πέρασε ήταν γεμάτο δυνατά games για όλα τα γούστα. Τα Battle Royale καθιερώθηκαν, τα στοιχεία RPG στα Action-Adventures επεκτάθηκαν με "άγριες" διαθέσεις και τα indie games μπήκαν πολύ δυναμικά στα The Game Awards.

Στο GameWorld οι συντάκτες είχαμε μια άκρως δημιουργική χρονιά. Η εκπομπή Users επέστρεψε και ξεκινήσαμε νέες σειρές, όπως το Game Poll και το Gaming Bar. Επίσης, το GameWorld σας περισσότερα ρεπορτάζ από ποτέ τόσο από την E3, όσο και από την Gamescom, με άφθονες αποκλειστικές συνεντεύξεις. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας σε αυτές, καθώς τόσο στη συνέντευξη του Assassin's Creed Odyssey με τον Μιχάλη και την Μελισσάνθη (που πλησιάζει τις 200.000 προβολές), όσο και στην αντίστοιχη του Έλληνα Κράτος, Δημήτρη Χαβρέ, από το God of War (που ξεπέρασε από την αρχή τις 100.000 προβολές), η στήριξή σας ήταν τεράστια.

Last but not least, η επισκεψιμότητα του GameWorld ανέβηκε με τον μεγαλύτερο όγκο προβολών να προέρχεται από τα reviews μας και να σπάει κάθε ρεκόρ σε σχέση με άλλες χρονιές, κάτι που τιμάει αν μη τι άλλο την προσπάθεια που καταβάλουμε οι συντάκτες κάθε ημέρα.

To 2019 που έρχεται θέλουμε να είναι σίγουρα μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά για το GameWorld, αλλά και για εσάς. Να δημιουργείτε, να έχετε υγεία, να κάνετε ότι κάνετε με πάθος και να είστε καλά όπου κι αν βρίσκεστε, με πολύ gaming. Στο GameWorld θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας, καθώς για φέτος υποσχόμαστε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη βάση:
- Στα reviews ώστε να σας έχουμε ακόμη περισσότερα.
- Στις σειρές του YouTube που ξεκινήσαμε, αλλά και παλιότερες που μας έχετε ζητήσει. 
- Στην ανάπτυξη του site και στην επίλυση θεμάτων του.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υποστήριξή σας.

Σας ευχόμαστε να έχετε μια Καλή Χρονιά!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 01/01/2019 16:59
Καλή Χρονιά σε όλους, ευτυχισμένο το 2019. Εύχομαι να είναι πιο δημιουργική χρονιά για το GameWorld και στους Users.
Notification