Users 12: Era και Claws of Furry

Hot
Users
Users

Users  

Users: Κάθε Κυριακή 18:00-19:00 στο Channel 9 (Live απ' το Gameworld.gr) και σε επανάληψη Δευτέρα στις 14:00 στο Youtube.com/Gameworldgr .
 
0.0 ()
1
Users 12: Era και Claws of Furry

Users 12: Era και Claws of Furry

Αποκλειστική παρουσίαση από την Terahard!

Στη σημερινή εκπομπή Users σας έχουμε reviews για Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops 4 και Football Manager 2019, σχολιάζουμε τις νεές ειδήσεις και αστεία stories, ενώ σας έχουμε ειδικούς καλεσμένους στο στούντιο.

Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Terahard Studios, με γραφεία σε Λονδίνο και Αθήνα (αποτελούμενη κατά πλειοψηφία από Έλληνες developers) έχει δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό video game για κονσόλες, το Claws of Furry. Ο Άρης Τσεβρένης (διευθύνων σύμβουλος) και ο Νικόλας Ζαμπόνι (game designer) μας είπαν πως έφτιαξαν το παιχνίδι τους, ενώ σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα παρουσίασαν στο GameWorld το Era, ένα Turn-Based RPG/Card game.

Εκ πρώτης όψεως το Era φαίνεται ένα πολύ φιλόδοξο project, το οποίο θα είναι free-to-play, ενώ επειδή ξεκίνησε να αναπτύσσεται εδώ και 4 χρόνια και το development σταμάτησε, οι developers της Terahard είναι διατεθιμένοι να το αναπτύξουν με νέα μηχανή γραφικών αν και εφόσον υπάρξει funding ή συμφωνία με publisher που να τους ικανοποιεί. Η alpha του αναμένεται στην καλύτερη περίπτωση το 2019.

Επίσης, δείτε τις προηγούμενες εκπομπές Users και συζητήστε για την εκπομπή σε αυτό το forum topic.

Περιμένουμε φυσικά τις προτάσεις σας. Στείλτε emails στο users [ατ] gameworld.gr για να τα διαβάσουμε στην επόμενη εκπομπή.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 AntonKos (Level 17) 11/11/2018 16:30
Εξαιρετική η εκπομπή για άλλη μια φορά!Ειμαι premiere στο τριτο μερος.Μπράβο στα παιδιά που εφτιαξαν παιχνιδι για κονσόλες λείπουν τέτοιες προσπάθειες.Και καλή επιτυχία στο Era πολύ πρωτότυπο!
#2 +1 loup-garou (Level 11) 11/11/2018 18:02
Eτσι εγκυκλοπαιδικά να ρωτήσω
Υπάρχει Call of Duty με ζόμπι που να έχει στόρι;
#3 +1 KingLoi (Level 23) 11/11/2018 21:29
Πολυ καλή δουλειά, μπράβο!
#4 akiszax (Level 21) 17/11/2018 11:51
Μπράβο παιδιά και συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!!!