Ειδήσεις Retro Το Polybius σε Arcade

Το Polybius σε Arcade

Saturday, 19 Sep 2020  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7d/41/e3/polybius-10-1600500053.jpg
 

Το Polybius σε Arcade

Ετοιμάζεται μέσω Kickstarter.

Ένας κατασκευαστής Arcade μηχανημάτων ετοιμάζει το Polybius σε coin-op.

Το Polybius είναι ένας μύθος για ένα video game το οποίο δεν υπήρξε ποτέ. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο μύθο, το Polybius κυκλοφόρησε κάπου στις αρχές της δεκαετίας του '80 στην Αμερική, σε ελάχιστα αντίτυπα και ήταν ένα περίεργο video game που εμφάνιζε ιδιαίτερες παλέτες χρωμάτων. Αποσύρθηκε γιατί και καλά προκαλούσε επιληψία ή άλλες παρενέργειες στους gamers.

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν συνέβη και το μόνο που έχει απομείνει μέχρι σήμερα είναι διάφορες εκδόσεις του Polybius για PC που δείχνουν πως θα μπορούσε να είναι πραγματικά το τότε παιχνίδι. Σήμερα, η Numskull Designs, σκοπεύει να κατασκευάσει το Polybius για λογαριασμό του καταστήματος Quarter Arcades.

Στην καμπάνια του Kickstarter έχουν συγκεντρωθεί 52.000 δολάρια από 349 backers. Ο στόχος της εταιρείας είναι για κάποιο περίεργο λόγο τα 64.000 δολάρια (την στιγμή που με 400-500 ευρώ κάποιος μπορεί να φτιάξει άνετα ένα Arcade, συν το κόστος του παιχνιδιού).

Πάντως, ο Jeff Minter έχει αναπτύξει το Polybius για PlayStation VR και μετέπειτα για το Steam, ενώ είχε δώσει και συνέντευξη στο GameWorld για το παιχνίδι του.

Συζητήστε για το Polybius σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification