Ειδήσεις Retro Mega Sg: Παίξτε τα παλιά Sega games σε 1080p

Mega Sg: Παίξτε τα παλιά Sega games σε 1080p

Wednesday, 17 Oct 2018  | in Retro | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b7/c7/38/mega-sg-2-50-1539772341.jpg
 

Mega Sg: Παίξτε τα παλιά Sega games σε 1080p

Συνδέστε το με Master System ή Mega Drive.

Mε το Mega Sg θα έχετε την δυνατότητα να παίζετε τα παλιά σας Sega games σε Full HD ανάλυση, εφόσον έχετε στην κατοχή σας την παλιά κονσόλα.

Δεν έχουμε λοιπόν έναν νέο emulator ή νέα κονσόλα, αλλά μια συσκευή που θα κάνει render σε 1080p την ήδη υπάρχουσα κονσόλα που έχετε. Όπως υποστηρίζει η Super Nt δεν θα υπάρχει lag και παράλληλα θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 2.180 games. Συγκεκριμένα, θα προέρχονται από τα game library των Sega Genesis, Mega Drive και Master System. Μάλιστα το Mega Sg θα διατηρεί το aspect ratio ενώ θα μπορεί να χειρίζεται διαφορετικές αναλύσεις βίντεο.

Το Mega Sg δεν έχει μείνει πίσω ούτε στον τομέα του ήχου καθώς θα παράγει ψηφιακό ήχο σε 48KHz 16bit stereo. Για να χρησιμοποιήσετε το Mega Sg της Analogue, πρέπει να συνδέσετε κατευθείαν της συσκευή με τα Sega CD και Mega CD όπως και στο Super Nt.

Η συσκευή έχει μια κλασική υποδοχή κασέτας μαζί με έναν αντάπτορα και ένα χειριστήριο, ενώ θα υπάρχει USB και HDMI καλώδιο. Η τεχνολογία του, του επιτρέπει να είναι συμβατό με τα θρυλικά Sega Genesis, Mega Drive και Master System έχοντας και τα έξτρα αξεσουάρ. Προσωρινά η μόνη κονσόλα που δεν υποστηρίζει πριν τον ερχομό του Saturn είναι η 32Χ. Αν τα παλιά σας Sega χειριστήρια δεν δουλεύουν θα υπάρχει ασύρματο 8BitDo retro M30 χειριστήριο. Το Mega Sg θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο, ενώ μπορείτε να το προπαραγγείλετε από τώρα.

Συζητήστε μαζί μας στο σχετικό forum topic σχετικά με το νέο Mega Sg και διαβάστε για το Μega Drive mini.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 17/10/2018 15:16
Πάντα λάτρευα την Sega περισσότερο από την Nintendo :D Αλλα το ιδιο ισχύει ομως και με της κυκλοφορίες της nintendo, ποιος ο λογος να αγοράσεις μια τετοια κονσόλα αφου μπορείς να τα βρεις ολα στο PC.
#2 efane (Level 23) 17/10/2018 16:52
Έχω το mega drive ακόμα. Καλή φάση το βρίσκω. Δίνει ζωντάνια στα παλιά μας μηχανήματα :-)
Notification