Ειδήσεις Retro Νέα κονσόλα από την SNK

Νέα κονσόλα από την SNK

Thursday, 19 Apr 2018  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/15/e5/91/SNK-1-ds1-670x377-constrain-36-1524118079.jpg
 

Νέα κονσόλα από την SNK

Με κλασικά games από το Neo Geo.

Η Ιαπωνική εταιρεία SNK ήταν γνωστή, ιδιαίτερα στην Ασιατική αγορά, για τις κονσόλες Neo Geo, οι οποίες έφερναν πολλά δυνατά Arcade games της εποχής στα σπίτια μας. Τα Neo Geo σταμάτησαν το 2001, ωστόσο αναβίωσανμε την φορητή κονσόλα Neo Geo X το 2012. Πλέον, η SNK αποφάσισε να κυκλοφορήσει ξανά και οικιακή κονσόλα.

Στα πλαίσια της μόδας αναβίωσης παλιών κονσολών και γενικά της retro gaming κουλτούρας που επανέρχεται στο προσκήνιο, η εταιρεία -η οποία έχει επέτειο 40 ετών- ανακοίνωσε μια νέα κονσόλα που θα έχει ενσωματωμένα τα κλασικά Neo Geo games, όπως τα King of Fighters, Fatal Fury, Samurai Showdown, Metal Slug κ.α. Η κονσόλα αυτή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Πιθανότατα η συγκεκριμένη κονσόλα θα κινηθεί στα πλαίσια των NES Mini και SNES Mini της Nintendo ή του Ataribox της Atari, έχοντας καλώδιο HDMI και ενσωματωμένα games.

Αν θα μείνετε πιστοί στο PC σας τότε δείτε ακόμη την SNK 40th Anniversary Collection. Συνοδεύεται ιδανικά με Arcade Fighting stick.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification