Ειδήσεις Retro The Messenger: 16-bit Platform με νίντζα

The Messenger: 16-bit Platform με νίντζα

Sunday, 01 Jul 2018  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8e/20/fb/the-messenger-16-bit-6-1515232028.jpg
 

The Messenger: 16-bit Platform με νίντζα

Εμπνευσμένο από το Ninja Gaiden. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/1/18] Το The Messenger θυμίζει Ninja Gaiden σε 16-bit έκδοση. Η εταιρεία ανάπτυξης Sabotage επέλεξε ένα pixel art στυλ για να το ντύσει, ώστε να θυμίζει Platform από τις αρχές δεκαετίας του '90 που παίζαμε σε κονσόλες και arcade.

Σύμφωνα με το σενάριο, αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός νέου νίντζα, ο οποίος θέλει να υπεραπιστεί την clan του από μια επίθεση που δέχεται από δαίμονες. Το παιχνίδι έχει εμπνευστεί από τα παλιά Ninja Gaiden (ο game designer είχε το Ninja Gaiden 2 στο NEWS).

Το παιχνίδι έχει στυλ Metroidvania, ενώ σε κάποια σημεία καλείστε να λύσετε γρίφους. Επίσης, ο σχεδιασμός κάθε level εμπεριέχει και παρακάμψεις, συνεπώς το gameplay προτείνεται και για speedruns.

Στην κατηγορία Reviews, μπορείτε στα φίλτρα αναζήτησης να ψάξετε για Platform games στο πεδίο "Είδος" και να διαβάσετε μια πληθώρα από reviews.

[UPDATE: 1/7/18 - Gameplay video] Κατά την διάρκεια της E3 η εταιρεία ανάπτυξης Sabotage παρουσίασε gameplay video του The Messenger.

Απολαύστε το παρακάτω:

Το The Messenger θα κυκλοφορήσει το 2018 για PC. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification