Ειδήσεις Retro Arcade καμπίνα για το Cuphead

Arcade καμπίνα για το Cuphead

Sunday, 26 Nov 2017  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/12/9e/cuphead-arcade-cabinet-7-1511721222.jpg
 

Arcade καμπίνα για το Cuphead

Από ανεξάρτητο κατασκευαστή.

Όταν συνδυάζονται γνώσεις ξυλουργικής, ηλεκτρονικών και βασικές γνώσεις γραφιστικής μπορούν να γίνουν θαύματα. Αυτό το τρίπτυχο απαιτείται για να φτιαχτεί μια καλή Arcade καμπίνα.

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας οι Arcade καμπίνες με συγκεκριμένες θεματολογίες. Ο κατασκευαστής John Sellers δημιούργησε μία τέτοια για το Cuphead, το οποίο μας φέρνει στο νου Arcade games των 30's. Αν γυρνούσαμε τον χρόνο 30 χρόνια πίσω και την παρουσιάζαμε τότε πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι αφορά όντως παιχνίδι της εποχής τους και όχι του 2017.

Η arcade καμπίνα έχει πέντε δύο μοχλούς με πέντε κουμπιά για τον καθένα, καθώς επίσης επιπλέον κουπιά για Player 1 και Player 2 Start. Προσέξτε επίσης την retro αισθητική που δίνει το κίτρινο χρωματικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη, η οποία ωστόσο είναι επίπεδη, καθώς από κάτω της κρύβεται ένα Xbox One συνδεδεμένο με HDMI καλώδιο. Δείτε την καμπίνα στο σχετικό βίντεο:

Διαβάστε το review του Cuphead και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification