Ειδήσεις Retro NES Mini: Ημερομηνία κυκλοφορίας

NES Mini: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Monday, 14 May 2018  | in Retro | Γράφτηκε από τον Τάσος Κωνσταντινίδης  
Τάσος Κωνσταντινίδης

Τάσος Κωνσταντινίδης  

Ζω για να δω την Ellie με την αξιαγάπητη (και λυτρωτικά χρήσιμη) καραμπίνα του Joel.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9c/2d/64/nes-mini-21-1526304446.jpg
 

NES Mini: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Επίσημη ανακοίνωση της Nintendo.

 

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το NES Classic Edition επιστρέφει στην αγορά στις 29 Ιουνίου του 2018 και πως θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
 
Η αρχική κυκλοφορία του Nintendo Entertainment System (NES) είχε πραγματοποιηθεί το 1983 στην Ιαπωνία και το 1986 στην Ευρώπη. Η κονσόλα επανακυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, όμως η υψηλή ζήτηση οδήγησε σε ταχύτατη εξάντληση των αποθεμάτων. Όπως την τελευταία φορά, έτσι και τώρα, θα εκδοθεί με 30 διαθέσιμα παιχνίδια στο λογισμικό του, ενώ το κόστος αγοράς του συστήματος θα τοποθετηθεί στα 60 δολάρια.
 
Επιπλέον, η πασίγνωστη ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης γνωστοποίησε πως το SNES Classic Edition, το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2017, θα παραμείνει επίσης στην αγορά έως το τέλος του 2018.
 
Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το NES Classic Mini και το SNES Classic Mini. Συζητήστε για το NES Classic Mini σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification