Ειδήσεις Retro Super Mario Bros. σε AR

Super Mario Bros. σε AR

Thursday, 22 Jun 2017  | in Retro | Γράφτηκε από τον Νίκος Πανεθυμιτάκης  
Νίκος Πανεθυμιτάκης

Νίκος Πανεθυμιτάκης  

You grow old, only when you stop gaming
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/94/ad/1909041-89-1498124779.jpg
 

Super Mario Bros. σε AR

Το Super Mario Bros. στη...γειτονιά σας.

Ο προγραμματιστής λογισμικού Abhishek Singh έφερε τη πρώτη πίστα (World 1-1) του γνωστού Super Mario Bros. στο AR headset της Microsoft, HoloLens. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο κόσμος του Super Mario Bros. και συγκεκριμένα η πρώτη πίστα, "δένεται" με την πραγματικότητα και μας προσφέρει μια εντελώς νέα και διαφορετική εμπειρία. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν το HoloLens, ο Singh κάνοντας βόλτα στο Central Park της Νέας Υόρκης, παρουσιάζει σε ολογράμματα όλα τα εμπόδια του κλασσικού game, κάνοντας μας να αναπολήσουμε τα παιδικά μας χρόνια. Όπως θα παρατηρήσατε, δεν ακολουθούνται πιστά οι κανόνες του Super Mario Bros. καθώς ο Singh δεν πηδάει πάνω από τους σωλήνες αλλά τους προσπερνάει, ίσως γιατί δεν έχει φτιάξει ακόμα καλά αυτό το σημείο. Περιμένουμε με ανυπομονησία νέο βίντεο του Singh και την συνέχεια του development πάνω στο Super Mario Bros. σε Augmented Reality.

Διαβάστε ένα εμπεριστατωμένο άρθρο για το Super mario Bros. και συζητήστε για τις αγαπημένες σας εκδόσεις σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification