Παίζουμε το demo του eFootball PES 2020

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε το demo του eFootball PES 2020

Παίζουμε το demo του eFootball PES 2020

Τεστάρουμε το demo, offline και online.

Το demo του Pro Evolution Soccer 2020 (eFootball PES 2020 όπως είναι πλέον η φετινή του ονομασία) κυκλοφόρησε για PC, PS4 και Xbox One. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε είτε offline ενάντια στη CPU, είτε online.

Στο GameWorld παίξαμε το demo του PES 2020 με άλλους παίκτες online, αλλά και ενάντια στη CPU. Οι διαθέσιμες ομάδες είναι οι Arsenal, Barcelona, Bayern Munich, Juventus, Manchester United, Boca Juniors, Colo-Colo, Corinthians, Flamengo, Palmeiras, River Plate, Sao Paulo και Vasco Da Gama.

Η online σύνδεση μας άφησε καλές εντυπώσεις και το A.I. έχει επίσης πολύ υψηλό επίπεδο. Στον τομέα των γραφικών περιμέναμε λίγο καλύτερη δουλειά στους φωτισμούς. Το demo είναι αποτέλεσμα της beta έκδοσης του Ιουλίου και σίγουρα θα βελτιωθεί μέχρι την τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Δείτε την εμπειρία μας από το demo του PES 2020:

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το PES 2020 και συζητήστε περισσότερα για το PES 2020 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 08/08/2019 22:47
Στο πρώτο ματς με τον ήλιο στο γήπεδο δεν ξεχωρίζεις τις φανέλες η τον ρεφερι, κλασική konami. Ελπίζω να γίνει καλύτερη δουλειά φέτος.
Notification