Παίζουμε το FIFA 20 demo

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε το FIFA 20 demo

Παίζουμε το FIFA 20 demo

Η χειρότερη ομάδα με την καλύτερη, στο Legendary!

Στα πλαίσια κυκλοφορίας του FIFA 20 demo, αποφασίσαμε να το παίξουμε και να σας δείξουμε από πρώτο χέρι μια γεύση απ' το νέο ποδοσφαιράκι της EA Sports.

Το demo περιέχει έξι ομάδες, τις Liverpool, Chelsea, Ρεάλ Μαδρίτης, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspurs και Paris St. Germain. Επιλέξαμε την Chelsea, που είναι η χειρότερη της εξάδας και παίξαμε ενάντια στη Ρεάλ, που θεωρείται η καλύτερη, σύμφωνα με τα στατιστικά της. Όλα αυτά σε Legendary δυσκολία.

Στο demo δοκιμάσαμε επίσης το Volta mode και συγκεκριμένα έναν αγώνα 3v3, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιαστούμε ιδιαίτερα. Δείτε τι ακολούθησε στο gameplay video:

Όπως μπορείτε να δείτε, ο χειρισμός έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς πλέον υπάρχει ακόμη πιο άμεση ανταπόκριση των κινήσεών σας. Δυστυχώς το A.I. είναι υποδεέστερο από πέρυσι. Καταφέραμε ένα σωρό ευκαιρίες με μεγάλη ευκολία, ενώ σε κάποια φάση όταν πιέσαμε πολύ λίγο τον Toni Kroos, ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ βγήκε...μόνος του πλάγιο μαζί με την μπάλα!

Συν τις άλλοις, η μηχανή γραφικών είναι ίδια με πέρυσι και μοιάζει υποδεέστερη χωρίς λόγο στο Volta mode, την στιγμή που φορτώνουν λιγότεροι παίκτες και ακόμη λιγότεροι οπαδοί.

Θα αναμένουμε οπωσδήποτε βελτιώσεις μέχρι την τελική έκδοση του FIFA 20, η οποία έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Κατεβάστε και εσείς το demo του FIFA 20 και δείτε τους 100 καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού

Συζητήστε για το FIFA 20 στο σχετικό forum topic και για τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification