Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε Dragon Ball FighterZ

Παίζουμε Dragon Ball FighterZ

Friday, 26 Jan 2018  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c8/9f/b2/drgb-48-1516978126.jpg
 

Παίζουμε Dragon Ball FighterZ

Story mode και Online Ranked match.

Το Dragon Ball FighterZ κυκλοφόρησε και σήμερα σας το παρουσιάζουμε εκτενώς στο σχετικό gameplay video.

Παίζουμε αρκετά chapters από το Story mode και σας δείχνουμε την συνεργασία μεταξύ μαχητών στις ομαδικές μάχες. Το παιχνίδι διαθέτει άφθονα καλοσχεδιασμένες cutscenes ανάμεσα στις μάχες, τα οποία παρακάμψαμε για λόγους spoiler.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Goku στην πρώτη μάχη ξυπνάει έχοντας μια μικρή απώλεια μνήμης. Δίπλα του βρίσκεται η Bulma, όπως και η παρέα του την οποία και βρίσκει σταδιακά. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα σας αφήνουμε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας. Δείτε το gameplay video:

Η τελευταία μάχη του gameplay video μας είναι ένα Online Ranked match, όπου παίζετε 3v3, έχοντας την δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στους χαρακτήρες. Ο χειρισμός είναι πολύ απλός καθώς περιλαμβάνει κλασικές super moves με ημικύκλια, combos και combo breaks.

Διαβάστε το preview του Dragon Ball FighterZ από την Gamescom και αναμείνατε για το σχετικό review. Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification