Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε The Last of Us: Part 2

Παίζουμε The Last of Us: Part 2

Thursday, 18 Jun 2020  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a9/14/71/the-last-of-us-part-2-gameplay-30-1592511542.jpg
 

Παίζουμε The Last of Us: Part 2

Αποστολή στα μισά του παιχνιδιού χωρίς spoilers.

Το The Last of Us: Part 2 κυκλοφορεί αύριο για το PS4 και στο GameWorld το τιμούμε ιδιαίτερα στο νέο μας gameplay video.

Δείτε μας σε ένα gameplay, το οποίο δεν περιέχει spoilers, ούτε για το πρώτο, αλλά ούτε και για το δεύτερο μέρος. Η αποστολή βρίσκεται στα μισά του παιχνιδιού ώστε να δείτε αρκετά για τα skills και τα mods, αλλά έχουμε αφαιρέσει πλάνα από τα cutscenes.

Σας παρουσιάζουμε τον χειρισμό, το A.I., το user interface, τα skills, το crafting, τα όπλα, τα modifications των όπλων και γενικά όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την αγορά του παιχνιδιού.

Διαβάστε το review του The Last of Us: Part II και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MuscleMuseum (Level 11) 19/06/2020 09:43
Δε συμφωνώ καθόλου που σκοτώνουν έναν χαρακτήρα αγαπητό και με τον τρόπο που το κάνουν. Καιρό έχω να δω ένα τόσο απαίσιο τέλος σε ένα video game, με έκανε η Naughty Dog να σιχαθώ το game . Μπράβο ND. Υποθέτω αφήνω τις ελπίδες μου για το 3ο μέρος όπου ελπίζω να το σώσουν. Τα καλά του παιχνιδιού, τα γραφικά , το ότι σε βάζει να παίξεις με την σκοπιά του αντιπάλου και να καταλάβεις τη θέση του και τη σκοπιά του καθώς μάρεσαν πολύ οι σκηνές σεξ και βίας . Από 8 μιση που θα του έβαζα του βάζω 7 μιση μόνο και μόνο για το συμβάν που είπα παραπάνω.
Notification