Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε Command & Conquer Remastered

Παίζουμε Command & Conquer Remastered

Wednesday, 17 Jun 2020  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b3/cd/44/manos-angry-cnc-35-1591805603.jpg
 

Παίζουμε Command & Conquer Remastered

Το campaign των NOD. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/20] Με αφορμή την επανακυκλοφορία της αγαπημένης μου Strategy σειράς, σας ετοίμασα με χαρά ένα gameplay video για το Command & Conquer Remastered.

Ξεκίνησα παίζοντας το πρώτο Command & Conquer με τους GDI. Στο παρακάτω βίντεο θα με δείτε να ολοκληρώνω αποστολές στο Hard και να κερδίζω...online match μέσα σε 4 λεπτά!

[UPDATE: 17/6/20 - Command & Conquer campaign με τους NOD] Στο νέο μας gameplay video παίξαμε αποστολές με τους NOD στο Hard και κερδίσαμε online match μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε το review του Command & Conquer Remastered και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Command & Conquer Remastered. Ανταλλάξτε IDs στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification