Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε το Drug Dealer Simulator

Παίζουμε το Drug Dealer Simulator

Sunday, 03 May 2020  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7d/a5/23/take-join-refuse-23-1588541256.jpg
 

Παίζουμε το Drug Dealer Simulator

Πουλάμε ναρκωτικά!

Έχουμε δει ένα σωρό περίεργους simulators, όπως το Goat Simulator ή το Surgeon Simulator, ωστόσο αυτός που εξετάζουμε στο νέο μας gameplay video...ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Για πρώτη φορά μπορείτε να γίνετε έμπορος ναρκωτικών και να "μπείτε στο κύκλωμα", ευτυχώς μόνο εικονικά. Το Drug Dealer Simulator κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Σας βάζει στη διαδικασία να αποκτήσετε ναρκωτικά από μεσάζοντα που μιλάει με τα καρτέλ που τα παρασκευάζουν. Κάνετε την παραγγελία σας, την πουλάτε, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα και αναμείξεις ναρκωτικών ουσιών φτιάχνοντας...κοκτέιλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Φυσικά από το παιχνίδι δεν λείπουν και οι αστυνομικοί που περιπολούν, κάτι που κάνουν πιο συχνά τα βράδια. Θα πρέπει να τους ξεφύγετε, διαφορετικά αν σας συλλάβουν τότε θα πάρουν ότι ναρκωτικά και χρήματα έχετε πάνω σας.

Διαβάστε το review του Drug Dealer Simulator και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification