Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε Resident Evil 3 Remake

Παίζουμε Resident Evil 3 Remake

Sunday, 22 Mar 2020  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/72/d3/76/resident-evil-3-remake-jill-valentine-70-1584887423.jpg
 

Παίζουμε Resident Evil 3 Remake

Η Jill Valentine...στη σύγχρονη εκδοχή της.

Το demo του Resident Evil 3 είναι διαθέσιμο στο PSN κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να το παίξουμε και να γυρίσουμε για εσάς το παρακάτω gameplay video.

Το gameplay έχει διατηρήσει το ίδιο στυλ, με την υλοποίηση συνδυασμού αντικειμένων και τα item boxes για αποθηκευτικό χώρο να παραμένουν. Επίσης, ο Nemesis είναι πιο τρομακτικός από ποτέ. Το demo διαρκεί λίγα λεπτά αλλά μας δίνει μια γερή γεύση από τα γραφικά, το voice acting και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Resident Evil 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification