Ειδήσεις Gameplay videos Final Fantasy 7 remake gameplay video

Final Fantasy 7 remake gameplay video

Monday, 09 Mar 2020  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/90/8d/FF7-9-1583791293.jpg
 

Final Fantasy 7 remake gameplay video

Απολαμβάνουμε σύγχρονα γραφικά, voice acting και σύστημα μάχης!

Στο νέο μας gameplay video παίξαμε το demo του Final Fantasy 7 remake, το οποίο είναι διαθέσιμο στο PSN.

Δείτε το νέο σύστημα μάχης, το οποίο πλέον είναι real-time και απαιτεί σωστό συνδυασμό επιθέσεων, καθώς επίσης τα σύγχρονα γραφικά και το πλήρες voice acting. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας δώσει μια γερή δόση του πως θα ήταν το Final Fantasy 7...αν κυκλοφορούσε σήμερα.

Στο demo θα βγάλετε εις πέρας μία αποστολή, στην οποία θα ελέγξετε τον Cloud και έναν ακόμη ήρωα. Δυστυχώς θα θέλαμε να δούμε περισσότερα απ' το gameplay, οπότε απλά θα περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο.

Διαβάστε περισσότερα για το Final Fantasy 7 Remake. Συζητήστε περισσότερα για το Final Fantasy VII Remake σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification