Ειδήσεις Gameplay videos FIFA 20: Παίζουμε το Ultimate Team

FIFA 20: Παίζουμε το Ultimate Team

Thursday, 26 Sep 2019  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b1/46/d6/fifa-20-ultimate-team-start-92-1569530177.jpg
 

FIFA 20: Παίζουμε το Ultimate Team

Ξεκινάμε με Ιταλικό πρωτάθλημα.

Το πιο σημαντικό mode κάθε χρόνο στο Fifa είναι το Ultimate Team και για πρώτη φορά επιλέξαμε να ανεβάσουμε ένα gameplay video, πέρα από τα καθιερωμένα livestreams.

Στο αναβαθμισμένο mode του Fifa 20 παίζουμε με Ιταλικό πρωτάθλημα. Δείτε τις δύο πρώτες μας μεταγραφές και τον πρώτο αγώνα με μια ήδη φτιαγμένη ομάδα.

Διαβάστε το review του FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification