Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε το FIFA 20 demo

Παίζουμε το FIFA 20 demo

Wednesday, 11 Sep 2019  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/e9/69/fifa-20-demo-volta-mode-63-1568224016.jpg
 

Παίζουμε το FIFA 20 demo

Η χειρότερη ομάδα με την καλύτερη, στο Legendary!

Στα πλαίσια κυκλοφορίας του FIFA 20 demo, αποφασίσαμε να το παίξουμε και να σας δείξουμε από πρώτο χέρι μια γεύση απ' το νέο ποδοσφαιράκι της EA Sports.

Το demo περιέχει έξι ομάδες, τις Liverpool, Chelsea, Ρεάλ Μαδρίτης, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspurs και Paris St. Germain. Επιλέξαμε την Chelsea, που είναι η χειρότερη της εξάδας και παίξαμε ενάντια στη Ρεάλ, που θεωρείται η καλύτερη, σύμφωνα με τα στατιστικά της. Όλα αυτά σε Legendary δυσκολία.

Στο demo δοκιμάσαμε επίσης το Volta mode και συγκεκριμένα έναν αγώνα 3v3, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιαστούμε ιδιαίτερα. Δείτε τι ακολούθησε στο gameplay video:

Όπως μπορείτε να δείτε, ο χειρισμός έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς πλέον υπάρχει ακόμη πιο άμεση ανταπόκριση των κινήσεών σας. Δυστυχώς το A.I. είναι υποδεέστερο από πέρυσι. Καταφέραμε ένα σωρό ευκαιρίες με μεγάλη ευκολία, ενώ σε κάποια φάση όταν πιέσαμε πολύ λίγο τον Toni Kroos, ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ βγήκε...μόνος του πλάγιο μαζί με την μπάλα!

Συν τις άλλοις, η μηχανή γραφικών είναι ίδια με πέρυσι και μοιάζει υποδεέστερη χωρίς λόγο στο Volta mode, την στιγμή που φορτώνουν λιγότεροι παίκτες και ακόμη λιγότεροι οπαδοί.

Θα αναμένουμε οπωσδήποτε βελτιώσεις μέχρι την τελική έκδοση του FIFA 20, η οποία έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Κατεβάστε και εσείς το demo του FIFA 20 και δείτε τους 100 καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού

Συζητήστε για το FIFA 20 στο σχετικό forum topic και για τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification