Ειδήσεις Gameplay videos Extinction gameplay video

Extinction gameplay video

Monday, 18 Dec 2017  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8c/4c/f5/extinction-2-62-1497369631.jpg
 

Extinction gameplay video

Νέο gameplay τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/6/2017] Ο Deren Neal, επικεφαλής παραγωγής στην Maximum Games, παρουσίασε το πρώτο gameplay video του Extinction, ενός Action game, τρέιλερ του οποίου μας εντυπωσίασε πριν από μερικές ημέρες.

Το free flow σύστημα μάχης σε συνδυασμό με την αφύσικα γρήγορη κίνηση του χαρακτήρα, τα καρτουνίστικα γραφικά και τα frames δεν είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος μετά από ένα τόσο επικό τρέιλερ. Το παιχνίδι απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν ένα τυπικό Action game με power-ups (τύπου Infamous) με την προσθήκη επικών boss fights.

Γενικά οι μάχες θα επικεντρωθούν τόσο απέναντι σε μικρού μεγέθους εχθρούς, όσο και σε τιτάνες. Για να σκαρφαλώσετε πάνω τους θα πρέπει πρώτα είτε να τους προκαλέσετε άφθονο damage στα πόδια, είτε να βρείτε κάποιο σημείο για να σκαρφαλώσετε. Κάθε γιγάντιος εχθρός έχει τον δικό του μηχανισμό καταστροφής. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να του ακρωτηριάσετε τα μέλη (π.χ. τα πόδια) για να σκαρφαλώσετε με ευκολία πάνω του.

Λόγω των low poly καρτουνίστικων γραφικών, το επίπεδο βίας και αίματος δεν είναι τόσο τραγικό και καθιστά το παχνίδι προσβάσιμο και σε κάποιες ηλικίες κάτω των 18.

[UPDATE: 5/10/2017] To πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Extinction είναι γεγονός. Δείτε το παρακάτω:

Στο ολοκαίνουριο τρέιλερ βλέπουμε δευτερόλεπτα από τα τεράστια πλάσματα που μας απειλούν και παίρνουμε μια γεύση από το σύστημα μάχης. Βλέπουμε επίσης τον Avil, τον πρωτατωνιστή μας να χοροπηδάει με ευκολία και να παίρνει την μάχη στα χέρια του.

[UPDATE 2: 18/12/2017] To Extinction έχει δεύτερο τρέιλερ και σε αυτό βλέπουμε τα Skills. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Το Extinction θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για PC, PS4 και Xbox One από την Maximum Games και την Iron Galaxy. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα το δούμε σε άλλα format. Δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το παιχνίδι και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 13/06/2017 19:16
Η αφύσικα γρήγορη κίνηση του χαρακτήρα ίσως προκαλέσει τη δυσαρέσκεια σε αρκετούς, αλλά προσωπικά δε βλέπω να με χαλάει. Μου έχει προκαλέσει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον παρακολουθώντας το gameplay του και είναι σίγουρο ότι θα ασχοληθώ μαζί του.
Notification