Η Square Enix είχε έλλειμμα 48 εκατομμύρια δολάρια λόγω του Marvel's Avengers

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Square Enix είχε έλλειμμα 48 εκατομμύρια δολάρια λόγω του Marvel's Avengers

Η Square Enix είχε έλλειμμα 48 εκατομμύρια δολάρια λόγω του Marvel's Avengers

Η αξία της μετοχής  μειώθηκε.

Σε αποτυχία εξελίχθηκε η κυκλοφορία του Marvel's Avengers για την Square Enix, η οποία σημείωσε απώλειες της τάξεως των 48 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η μετοχή  της Square Enix μειώθηκε απο τα 6,16€ στα οποία βρισκόταν στις 2 Σεπτεμβρίου στα 5,45 ευρώ. Η μείωση αυτή σε συνδυασμό με την απώλεια εσόδων που δεν απέφερε το Avengers, πιθανόν να προκαλέσει ανησυχία στους επενδυτές για την συνέχεια.

Το MMO Final Fantasy XIV σημείωσε έσοδα, ενώ ο αναλυτής David Gibson ανακοίνωσε ότι η Square Enix παρουσίασε μείωση εσόδων κατά 60% σε σύγκριση με τις αρχικές της προβλέψεις. Λογικά η Ιαπωνική εταιρεία θα υπερεκτίμησε το Marvel's Avengers. Το παιχνίδι κόστισε γύρω στα 170 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτυχθεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Gibson, την στιγμή μάλιστα που indie games ακόμα με το 10% αυτού του μπάτζετ, έχουν σημειώσει πωλήσεις κι έχουν βγει αριστουργήματα.

Στην εικόνα ο Hulk και ο Μίστερ Μπούτια το ίδιο πρόσωπο, ουρλιάζουν με τα νούμερα των πωλήσεων. Πρώτοι εδώ.

Διαβάστε το review του Marvel's Avengers που φάνηκε μέτριο και στον Γιάννη Μοσχονά και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/11/2020 16:55
Όλα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος τίτλος απέτυχε παταγωδώς και είναι πολύ μεγάλο κρίμα .
Notification