To PS4 σημείωσε χαμηλότερες πωλήσεις από τις αναμενόμενες

Hot
To PS4 σημείωσε χαμηλότερες πωλήσεις από τις αναμενόμενες

To PS4 σημείωσε χαμηλότερες πωλήσεις από τις αναμενόμενες

Λόγω της ανακοίνωσης του PS5.

Το PS4 σημείωσε χαμηλότερες πωλήσεις από τις προσδοκίες της Sony το διάστημα Απριλίου - Ιουνίου.

Συγκεκριμένα σημείωσε 3.2 εκατομμύρια πωλήσεις το παραπάνω διάστημα, και η Sony ρίχνει της ευθύνες στην ανακοίνωσή της για το PS5. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα μέχρι στιγμής το PS5 ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο η Sony έχει ήδη αρχίσει να μιλάει τόσο για τα specs της κονσόλας καθώς και για τα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει, όπως τα βελτιωμένα loading times.

Λόγω των μειωμένων πωλήσεων του PS4, η Sony δήλωσε πως θα μειώσει τον αριθμό συστημάτων που παρέχει στην αγορά κατά 1 εκατομμύριο, κατά την διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους που τελειώνει τον Μάρτιο του 2020. Μειωμένες φαίνονται να είναι και οι πωλήσεις των games για το PS4 για το τρέχον οικονομικό έτος. Ωστόσο η Sony πιστεύει πως οι διαδικτυακές τις υπηρεσίες θα σημειώσουν αύξηση στα έσοδα της εταιρίας το τρέχον οικονομικό έτος στα πλαίσια προετοιμασίας για την επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση του PS5. 

To Playstation 5 φημολογείται πως κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2020.

Διαβάστε επίσης για το πρόσφατο επίτευγμα πωλήσεων του PS4. Θέλετε ένα real life lootbox να κάνει παρέα στο PS4 σας; Η Sony πουλάει και πραγματικά lootboxes.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.