Ειδήσεις Πωλήσεις Dead Cells: 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Dead Cells: 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Saturday, 25 May 2019  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2b/ae/bc/dead-cells-5-1558789673.jpg
 

Dead Cells: 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Ξεπέρασε μεγάλο ορόσημο για indie τίτλο.

 

Το Dead Cells “έσπασε” το φράγμα των 2 εκατομμυρίων πωλήσεων.

Όπως ανακοινώθηκε από την Motion Twin το Dead Cells, που έλαμψε μέσα στο 2018, το δημοφιλές Platform-RPG έχει πουλήσει πλέον πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες, επίτευγμα τεράστιο για έναν indie τίτλο. Πρόκειται για ένα αξιομνημόνευτο ορόσημο, αφού είναι αρκετοί οι AAA τίτλοι που δεν καταφέρνουν καν να σημειώσουν τέτοια νούμερα πωλήσεων, πόσο μάλλον τα games από μικρότερους developers ως προς το budget.

Για να το γιορτάσει αυτό η εταιρεία ανάπτυξής του ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν DLC με τίτλο Rise of the Giant, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για τους κατόχους του παιχνιδιού. Το νέο add-on έχει προστεθεί στα PS4 και Switch, ενώ σύντομα θα έρθει και στα PC και το Xbox One. Το Rise of the Giant προσφέρει ένα νέο section για όσους δεν έχουν τερματίσει ακόμα το παιχνίδι και νέα περιοχή στο Cavern.

Διαβάστε το review του Dead Cells και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification