Ειδήσεις Πωλήσεις Το Far Cry 5 είναι ο κορυφαίος σε πωλήσεις τίτλος της Ubisoft σε αυτή την γενιά

Το Far Cry 5 είναι ο κορυφαίος σε πωλήσεις τίτλος της Ubisoft σε αυτή την γενιά

Saturday, 18 May 2019  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/be/a0/df/far-cry-5-83-1558188092.jpg
 

Το Far Cry 5 είναι ο κορυφαίος σε πωλήσεις τίτλος της Ubisoft σε αυτή την γενιά

Αφήνει πίσω του τα Assassin's Creed.

 

Η Ubisoft αποκάλυψε πως το Far Cry 5 έχει πουλήσει περισσότερα αντίτυπα από κάθε άλλο τίτλο που εκδόθηκε από την εταιρεία σε αυτή την γενιά.

Το περασμένο οικονομικό έτος βρήκε την Ubisoft να σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων και η εταιρεία φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα σε αυτούς που την βοήθησαν να λάμψει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Στην κορυφή των διακρίσεών της βρίσκεται το Far Cry 5 αφού, όπως αποκάλυψε, όχι μόνο ηγήθηκε των πωλήσεων αυτή την χρονιά, αλλά αποτελεί πλέον τον κορυφαίο σε πωλήσεις τίτλο της Ubisoft για ολόκληρη την γενιά.

Αν κρίνουμε από το γεγονός το ότι ανταγωνίζεται μεγάλους τίτλους όπως οι τίτλοι Tom Clancy’s και η σειρά Assassin’s Creed, η επιτυχία του Far Cry 5 φαντάζει όλο και μεγαλύτερη, άσχετα με το γεγονός το ότι το Far Cry New Dawn δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα. Όντας multiplatform τίτλος, το Far Cry 5 κατατάσσεται αυτομάτως στα κορυφαία σε πωλήσεις games της γενιάς και όχι μόνο της Ubisoft.

Διαβάστε το review του Far Cry 5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification