Ειδήσεις Πωλήσεις Το FIFA 19 πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη για το 2018

Το FIFA 19 πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη για το 2018

Sunday, 20 Jan 2019  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4f/0a/4e/fifa-19-kim-hunter-74-1547990336.jpg
 

Το FIFA 19 πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη για το 2018

Η ποδοσφαιρική ήπειρος το τίμησε.

 

Η GfK Entertainment ανακοίνωσε ότι για το 2018 το FIFA 19 ήταν το Νο.1 σε πωλήσεις παιχνίδι στην Ευρώπη.

Παρότι κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου και παρά τα όποια φετινά θέματά του και τον ανταγωνισμό του PES 2019, ο τίτλος της EA Sports ξεπέρασε πολλά blockbuster games, όπως τα Red Dead Redemption, God of War και Assassin's Creed Odyssey.

Η έρευνα αυτή βασίζεται στα δεδομένα από τις 15 χώρες: Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελβετία, Σουηδία και Ισπανία. Η GfK συλλέγει στοιχεία αγοράς και στην Ελλάδα. Η χώρα μας παρότι δεν συμπεριλήφθη στη σχετική έρευνα τιμάει πάντοτε όλα τα αθλητικά games.

Δείτε ακόμη τις πωλήσεις των προηγούμενων εβδομάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification