Ειδήσεις Πωλήσεις God of War (PS4): 5 εκατομμύρια πωλήσεις

God of War (PS4): 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Friday, 25 May 2018  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/35/8a/ee/god-of-war-poliseis-47-1525359898.jpg
 

God of War (PS4): 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Μέσα σε έναν μήνα κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση:3/5/18] Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για τις πωλήσεις του νέου God of War.

Σύμφωνα με την Sony, το God of War του PS4 κατάφερε να ξεπεράσει τα 3.1 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Τα δεδομένα αφορούν την περίοδο 20-22 Απριλίου, οπότε σίγουρα οι πωλήσεις θα βρίσκονται αυτή την στιγμή σε υψηλότερα επίπεδα. Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι το God of War κατάφερε να είναι η αποκλειστικότητα με τις πιο γρήγορες πωλήσεις έως τώρα.

Δείτε το video review του GameWorld:

[UPDATE: 25/5/18 - 5 εκατομμύρια πωλήσεις] Το God of War ξεπέρασε την πώληση 5 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

Η θραύση που προκάλεσε το God of War με την κυκλοφορία του είναι αδιαμφισβήτητη, με το πρόσφατο exclusive της Sony να σημειώνει 3.1 εκατομμύρια πωλήσεις τις πρώτες τρεις μόλις μέρες που κυκλοφόρησε. Μάλιστα κυνηγάει πολλά ρεκόρ πωλήσεων, σημαντικότερο εκ των οποίων είναι αυτό του console seller, που απ’ ότι φαίνεται δεν θα δυσκολευθεί να σπάσει.

Ο John Kodera, υπεύθυνος πλέον στο PlayStation, αποκάλυψε πως το νέο God of War πούλησε περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, κυνηγώντας ξεκάθαρα πλέον τα Horizon Zero Dawn με 7.6 εκατομμύρια και Uncharted 4 με 8.7 εκατομμύρια. Να τονίσουμε πως δεν έχουν ανακοινωθεί πωλήσεις του Uncharted 4 μετά τον Δεκέμβριο του 2016, επομένως δεν αποκλείεται να έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια, ωστόσο το God of War πιθανότατα θα το ξεπεράσει άνετα μάλιστα εντός του χρόνου.

Διαβάστε το review του God of War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MuscleMuseum (Level 11) 06/05/2018 08:46
ΒΟΥ Υou totally deserve it BOYYYYYYYYYYY
Notification