Ειδήσεις Πωλήσεις God of War (PS4): Οι πωλήσεις

God of War (PS4): Οι πωλήσεις

Thursday, 02 Aug 2018  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (3 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/35/8a/ee/god-of-war-poliseis-47-1525359898.jpg
 

God of War (PS4): Οι πωλήσεις

Σημείωσε ταχύτερες πωλήσεις από οποιοδήποτε άλλο PS Exclusive στις ΗΠΑ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση:3/5/18] Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για τις πωλήσεις του νέου God of War.

Σύμφωνα με την Sony, το God of War του PS4 κατάφερε να ξεπεράσει τα 3.1 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Τα δεδομένα αφορούν την περίοδο 20-22 Απριλίου, οπότε σίγουρα οι πωλήσεις θα βρίσκονται αυτή την στιγμή σε υψηλότερα επίπεδα. Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι το God of War κατάφερε να είναι η αποκλειστικότητα με τις πιο γρήγορες πωλήσεις έως τώρα.

Δείτε το video review του GameWorld:

[UPDATE: 25/5/18 - 5 εκατομμύρια πωλήσεις] Το God of War ξεπέρασε την πώληση 5 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

Η θραύση που προκάλεσε το God of War με την κυκλοφορία του είναι αδιαμφισβήτητη, με το πρόσφατο exclusive της Sony να σημειώνει 3.1 εκατομμύρια πωλήσεις τις πρώτες τρεις μόλις μέρες που κυκλοφόρησε. Μάλιστα κυνηγάει πολλά ρεκόρ πωλήσεων, σημαντικότερο εκ των οποίων είναι αυτό του console seller, που απ’ ότι φαίνεται δεν θα δυσκολευθεί να σπάσει.

Ο John Kodera, υπεύθυνος πλέον στο PlayStation, αποκάλυψε πως το νέο God of War πούλησε περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, κυνηγώντας ξεκάθαρα πλέον τα Horizon Zero Dawn με 7.6 εκατομμύρια και Uncharted 4 με 8.7 εκατομμύρια. Να τονίσουμε πως δεν έχουν ανακοινωθεί πωλήσεις του Uncharted 4 μετά τον Δεκέμβριο του 2016, επομένως δεν αποκλείεται να έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια, ωστόσο το God of War πιθανότατα θα το ξεπεράσει άνετα μάλιστα εντός του χρόνου.

 

[ΘΠΔΑΤΕ 2: 2/8/18 - Το πρώτο σε ταχύτητα πωλήσεων PS Exclusive ] To God of War είναι πλέον το πρώτο σε ταχύτητα πωλήσεων PS Exclusive στις ΗΠΑ.

Ο Mat Piscatella της εταιρείας ερυνών αγοράς NPD Group το επιβεβαίωσε λέγοντας πως το God of War έχει σημειώσει έναν ρυθμό πωλήσεων γρηγορότερο από οποιοδήποτε άλλο PS exclusive από το 1995. Ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ήταν το The Last of Us. Ο Piscatella εκτιμά πως το God of War θα είναι το 8ο σε πωλήσεις video game για το 2018, εκτός αν συνεχίσει για μερικούς ακόμα μήνες να σημειώνει πωλήσεις με τους παρόντες ρυθμούς, όπου θα βρεθεί σε υψηλότερη θέση, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από το Far Cry 5 το οποίο όμως κυκλοφορεί και για PC και για Xbox One.


Διαβάστε το review του God of War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MuscleMuseum (Level 11) 06/05/2018 08:46
ΒΟΥ Υou totally deserve it BOYYYYYYYYYYY
#2 Parou (Level 17) 02/08/2018 22:56
Είναι φυσικό να κάνει τέτοιες πωλήσεις καθώς ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς. (μην πω το πιο αναμενόμενο)
#3 efane (Level 23) 03/08/2018 01:49
"Έφυγε" απο το κλασικό hack and slash για να αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό και το κατάφερε. Τεράστια επιτυχία για το στούντιο μετά απο επτά χρόνια!!!
Notification