Ειδήσεις Πωλήσεις Το Marvel’s Spider-Man ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις στο PS4

Το Marvel’s Spider-Man ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις στο PS4

Wednesday, 18 Nov 2020  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b7/f9/a5/spider-man-ps4-sales-36-1605709852.jpg
 

Το Marvel’s Spider-Man ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις στο PS4

Σύμφωνα με το λογαριασμό του Διευθυντή Marketing της Sony στο LinkedIn.

Το Marvel’s Spider-Man κυκλοφόρησε το 2018 αποκλειστικά για το PS4 και μέσα σε δύο χρόνια είναι στα καλύτερα σε πωλήσεις exclusives της κονσόλας της Sony.
 
Η πληροφορία δεν ήρθε απευθείας από την Sony αλλά από το προφίλ του Διευθυντή Marketing της Ιαπωνικής εταιρείας στο LinkedIn.. Ο Bull αναφέρει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις του Marvel’s Spider-Man ως κατόρθωμα για το οποίο είναι πολύ περήφανος. Το LinkedIn είναι μία καλή πηγή πληροφοριών για τις πωλήσεις των exclusives του Playstation καθώς η Sony τις αναφέρει μόνο λίγο μετά την κυκλοφορία κάπου τίτλου, όμως μετά δεν κάνει παραπάνω ενημερώσεις.
 
 
Οι 20 εκατομμύρια πωλήσεις που έχει κάνει το Marvel’s Spider-Man αφορούν μόνο το PS4, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός θα μεγαλώσει μέσα στα επόμενα χρόνια καθώς θα υπάρχει και remastered έκδοση του Action-Adventure αποκλειστικά για το PS5.
 
Διαβάστε το review του Marvel’s Spider-Man και συζητήστε για το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/11/2020 08:44
Ο Σπάιντερμαν στα καλύτερα του και μπράβο για αυτές τις πωλήσεις .Το αξίζει .
Notification