Ειδήσεις Πωλήσεις Οι πωλήσεις των games στην Αμερική: Σεπτέμβριος 2020

Οι πωλήσεις των games στην Αμερική: Σεπτέμβριος 2020

Friday, 13 Nov 2020  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/65/30/90/among-us-sales-7-1605260451.jpg
 

Οι πωλήσεις των games στην Αμερική: Σεπτέμβριος 2020

Πρωτιές για Among Us, Ghost of Tsushima και Call of Duty: Modern Warfare

Παρόλο που ο Σεπτέμβριος δεν είχε τις μεγάλες κυκλοφορίες, οι πωλήσεις των games έσπασαν όλα τα ρεκόρ.

Πολλές βιομηχανίες μπορεί να σημειώνουν κατακόρυφη πτώση για το προτελευταίο τέταρτο του 2020 κυρίως λόγου της πανδημίας, η αντίστοιχη του gaming όμως, σημειώνει αξιομνημόνευτες πωλήσεις λόγω αυτού, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι είναι περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το The NPD Group για την περίοδο από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, καταδεικνύουν τις υψηλότερες πωλήσεις των video games στην Αμερική που έχουν καταγραφεί ποτέ. Οι πωλήσεις σε games, κονσόλες και περιφερειακά έφτασαν τα 11.2 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 24% συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Τα games κατέχουν τα 10.4 δις του ποσού, ενώ οι συνδρομές αλλά και το mobile gaming είχαν τεράστια αύξηση.

Συγκεκριμένα τα games που είχαν τις περισσότερες πωλήσεις είναι το indie Among Us, που έκανε την έκπληξη και έχει πλασαριστεί ανάμεσα σε πρωτοκλασάτους νέους τίτλους όπως τα NBA 2K21, Super Mario 3D All-Stars, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 και Ghost of Tsushima αλλά και παλαιότερων όπως τα Animal Crossing: New Horizons, Call of Duty: Modern Warfare, Fortnite και Minecraft. Πάντως το Marvel's Avengers είναι στην λίστα παρόλο που τα πήγε χειρότερα από ότι αναμενόταν.

Ο αναλυτής της gaming βιομηχανίας, Mat Piscatella τόνισε ότι στο τελευταίο τέταρτο του 2020 περιμένουμε νέο ρεκόρ κυρίως με την κυκλοφορία των PS5 και Xbox Series X/S σε συνδυασμό με τις τρελές πωλήσεις του Switch στις Η.Π.Α.

Δείτε τις πωλήσεις του Αυγούστου.

Δείτε αναλυτικά όλες τις πωλήσεις σε PC και κονσόλες και συζητήστε για αυτές στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/11/2020 08:59
Ghost of Tsushima και among us .Δύο διαμαντάκια το καθένα για ξεχωριστούς λόγους.
Notification