Ειδήσεις Πωλήσεις To GTA V ξεπέρασε τις 135 εκατομμύρια πωλήσεις ενώ το Red Dead Redemption 2 έχει μεγάλη αύξηση

To GTA V ξεπέρασε τις 135 εκατομμύρια πωλήσεις ενώ το Red Dead Redemption 2 έχει μεγάλη αύξηση

Friday, 06 Nov 2020  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/86/52/e6/gta-online-93-1604675372.jpg
 

To GTA V ξεπέρασε τις 135 εκατομμύρια πωλήσεις ενώ το Red Dead Redemption 2 έχει μεγάλη αύξηση

Σύμφωνα με την οικονομική αναφορά της Take-Two Interactive.

H Take-Two Interactive, η μητρική εταιρεία της Rockstar Games και 2K Games, δημοσίευσε την πρόσφατη οικονομική της αναφορά και όπως φαίνεται τα Red Dead Redemption II και Grand Theft Auto V έχουν καλή πορεία.

Το Red Dead Redemption 2 είδε αύξηση της τάξης του 124% κατά την διάρκεια Ιουλίου-Σεπτεμβρίου. Αυτό συμπεριλαμβάνει 106% ανάπτυξη στις πωλήσεις του full-game, κάτι στο οποίο συμβάλανε οι καραντίνες και τα μέτρα της πανδημίας όπως σχολιάζει εταιρεία. Ο αριθμός των νέων παικτών αυξήθηκε κατά 47% μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Επιπροσθέτως οι μικροσυναλλαγές αυξήθηκαν μέσα στα χρόνια για το Read Dead Online κατά 96%, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Συνολικά το Red Dead Redemption 2 έχει ξεπεράσει τα 34 εκατομμύρια πωλήσεις ενώ αναμένεται νέο περιεχόμενο σύμφωνα με την Take-Two Interactive.

Όσο για το GTA V και GTA Online, οι μικροσυναλλαγές στο GTA Online ήταν περισσότερες σε σχέση με τις προβλέψεις της εταιρείας, ενώ το δεύτερο τέταρτο του οικονομικού έτους, ήταν το καλύτερο δεύτερο τέταρτο του GTA Online όσον αφορά τους ενεργούς και τους νέους παίκτες. Παρά την ηλικία του GTA V η Take-Two περιμένει να φτάσει σε μεγαλύτερα ρεκόρ πωλήσεων και εσόδων μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος. Σε αυτό λογικά θα συμβάλει και το επερχόμενο και μεγαλύτερο update μέχρι τώρα που ετοιμάζει η εταιρεία. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, όμως η διοίκηση είπε ότι θα συμπεριλαμβάνει νέα περιοχή μεταξύ άλλων.

Το GTA Online ενδέχεται να δει κι άλλη αύξηση μετά από αυτό, καθώς η Rockstar Games θα κυκλοφορήσει μία free-to-play standalone έκδοση αποκλείστηκα για το PS5 για κάποιους μήνες, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε Xbox Series X. To GTA V έχει καταφέρει μέχρι σήμερα περισσότερες από 135 εκατομμύρια πωλήσεις καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα video games στην ιστορία, ενώ αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση με την κυκλοφορία των PS5 και Xbox Series X εκδόσεων του.

Διαβάστε περισσότερα για την εξαγορά της Ruffian Games από την Take-Two Interactive και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/11/2020 12:36
Το GTA V και το Red Dead Redemption αν δεν κάνω λάθος είναι οι πιο ακριβές παραγωγές παιχνιδιών που έγιναν ποτέ. Μπράβο στην Rockstar για την τεράστια αυτή επιτυχία.
Notification