Ειδήσεις Πωλήσεις Μετά την ανακοίνωση του Half-Life: Alyx η Valve διπλασίασε τις πωλήσεις της σε VR headsets

Μετά την ανακοίνωση του Half-Life: Alyx η Valve διπλασίασε τις πωλήσεις της σε VR headsets

Wednesday, 29 Jan 2020  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/ca/ff/alyx-15-1580305427.jpg
 

Μετά την ανακοίνωση του Half-Life: Alyx η Valve διπλασίασε τις πωλήσεις της σε VR headsets

Αποδεικνύεται καλή η στρατηγική της εταιρείας.

Φαίνεται πως η απόφαση της Valve να δημιουργήσει τον VR τίτλο Half-Life έχει βγει σε καλό, αφού το Valve Index Headset σημείωσε πάνω από τις διπλάσιες πωλήσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του.

Σύμφωνα με τα στατιστικά από την SuperData, έχουν πουληθεί περισσότερα από 46 χιλιάδες κομμάτια πριν το Q4 του 2019, ενώ μετά την ανακοίνωση του Νοεμβρίου ο αριθμός ανέβηκε στις 149 χιλιάδες. Αυτό σημαίνει ότι 103 χιλιάδες headsets πουλήθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, δηλαδή περισσότερες από τις διπλές πωλήσεις που είχαν σημειωθεί μέσα στην χρονιά πριν την ανακοίνωση.

Τα στατιστικά είναι εντυπωσιακά ειδικά αν αναλογιστούμε την τιμή του VR kit που ανέρχεται πάνω από 1.000€, και θα ήταν εντυπωσιακότερα τα νούμερα αν υπήρχαν στις αποθήκες περισσότερα κομμάτια προς πώληση. Η SuperData λέει ότι το Index είναι αυτή τη στιγμή το PC VR headset με τις περισσότερες πωλήσεις, αλλά όπως μπορείτε να δείτε στο γράφημα παρακάτω έχει μεγάλη διαφορά από το PlayStation VR όπως και το OculuσsQuest.

vr headset

Όποιος αγοράζει το headset παίρνει δώρο το Half-Life: Alyx και είναι μια καλή στρατηγική που ενισχύει τις πωλήσεις της Valve.

Διαβάστε για την περίοδο κυκλοφορίας του Half-Life: Alyx και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification