Ειδήσεις Πωλήσεις Ubisoft uPlay Summer Sale 2019

Ubisoft uPlay Summer Sale 2019

Tuesday, 02 Jul 2019  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3a/11/5b/Ubisoft-Summer-Sale-GameWorld-53-1562077413.jpg
 

Ubisoft uPlay Summer Sale 2019

Περιλαμβάνει τα The Division 2 και Anno 1800.

Οι καλοκαιρινές προσφορές του Steam έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές ημέρες κα τώρα από ότι φαίνεται στο παιχνίδι των εκπτώσεων μπαίνει η Ubisoft.

Τα uPlay Summer Sales ξεκίνησαν και περιλαμβάνουν τόσο προϊόντα με φυσικές πωλήσεις όσο και προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας. Οι περισσότερες από τις εκπτώσεις αντικατοπτρίζουν αυτές που ήταν ήδη διαθέσιμες μέσω του Steam, όπως του Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed Odyssey, South Park: The Fractured But Whole, Far Cry New Dawn και ούτω καθ εξής.

Ωστόσο κάποιοι τίτλοι όπως το The Division 2 και το Anno 1800 είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του Epic Store και του uPlay Store. Τέλος, εκτός από τα παιχνίδια, υπάρχουν αρκετά συλλεκτικά αντικείμενα σε έκπτωση όπως το καπέλα, μπλούζες, πουλόβερ και πολλών άλλων , ενώ ορισμένα παιχνίδια έχουν παραπάνω έκπτωση από την Ubisoft στο uPlay Store.

Διαβάστε επίσης για τα UK Charts: 24 - 29/6/2019.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification