Ειδήσεις Πωλήσεις Κορυφή για το PUBG στη λίστα των ψηφιακών εσόδων για το 2017

Κορυφή για το PUBG στη λίστα των ψηφιακών εσόδων για το 2017

Saturday, 03 Feb 2018  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/51/d3/c2/pubg-pc-revenue-11-1517653361.jpg
 

Κορυφή για το PUBG στη λίστα των ψηφιακών εσόδων για το 2017

Πρώτο με 714 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα free-to-play games.

 Το PlayerUnknown’s Battlegrounds βρέθηκε στην κορυφή των ψηφιακών πωλήσεων για το 2017, με έσοδα που άγγιξαν τα 714 εκατομμύρια δολάρια.


Οι στατιστικές που δημοσιεύθηκαν από τη Superdata περιέχουν μεταξύ άλλως και τις ψηφιακές πωλήσεις σε συνδυασμό με τα χρήματα που ξοδεύει ο κόσμος στα games. Ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής για το 2017 ήταν το PUBG, το οποίο είχε έσοδα της τάξης των 714 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό το ποσό είναι σχεδόν το διπλάσιο από αυτό του Overwatch που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 382 εκατομμύρια, ενώ τα Counter-Strike: Global Offensive, Destiny 2 και Grand Theft Auto V συγκέντρωσαν 341 εκατομμύρια, 218 εκατομμύρια και 118 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Μπορεί τα νούμερα να είναι μεγάλα, ωστόσο στην κατηγορία δεν συμμετέχουν τα free-to-play games, ορισμένα εκ των οποίων σημείωσαν έσοδα πολύ μεγαλύτερα από αυτά του PUBG. Για παράδειγμα το League of Legends άγγιξε φέτος τα 2.1 δισεκατομμύρια, ενώ πίσω του βρίσκονται τα Dungeon Fighter Online με 1.6 δισεκατομμύρια δολάρια και το Crossfire με 1.4 δισεκατομμύρια. Τα free-to-play games συνολικά με in-game αγορές κάλυψαν με τα έσοδα τους το 69% από τα 33 δισεκατομμύρια δολάρια που ξοδεύτηκαν στο PC gaming market.

Όσoν αφορά τα είδη των video games που είχα υψηλά έσοδα η ανακοίνωση της Superdata αναφέρει: “Ενώ τα MOBA κατείχαν τις πρώτες πέντε θέσεις, τα περισσότερα έσοδα είχαν τα RPG (34%) και τα Shooters (22%). Αυτή η μόδα καθρεπτίζεται από την ετήσια πρόοδο των κατηγοριών: τα RPG και τα Shooters αύξησαν τα έσοδά τους κατά εννέα και 13%, σε σχέση με τα MOBA που αυξήθηκαν κατά 3%”.

Διαβάστε επίσης το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification