Κατεβάστε δωρεάν το Axiom Verge

Hot
Κατεβάστε δωρεάν το Axiom Verge

Κατεβάστε δωρεάν το Axiom Verge

Η απουσία του αρχείου Steam.xnb προκαλούσε crashes.[UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/1/19] H Epic Games ανακοίνωσε το επόμενο video game το οποίο θα διαθέσει δωρεάν στο Epic Games Store.

Το Axiom Verge της Thomas Happ Games πρόκειται για ένα Metroidvania Action παιχνίδι και θα είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσετε δωρεάν και να το κρατήσετε μόνιμα στον λογαριασμό σας το διάστημα 7 με 21 Φεβρουαρίου.

Κατεβάστε το Epic Games Store στο PC σας.

Την δεδομένη στιγμή και μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου θυμίζουμε ότι μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το The Jackbox Party Pack.

[UPDATE: 8/2/19 - Η απουσία του αρχείου Steam.xnb προκαλούσε crashes] Η Epic Store version του παιχνιδιού, η οποία και είναι διαθέσιμη δωρεάν μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου στο Epic Games Store, αντιμετώπιζε προβλήματα με crashes όταν το παιχνίδι φόρτωνε μια νέα περιοχή.

Ο λόγος για τα crashes ήταν η απουσία του αρχείου Steam.xnb το οποίο πρόκειται για sound effect. Το πρόβλημα εντωπίστηκε από τον developer Scott LaGrasta και άλλους χρήστες του Twitter, ενώ οι παίκτες που ήρθαν αντιμέτωποι με το πρόβλημα το ανέφεραν στα forums του παιχνιδιού στο Steam λόγω της απουσίας support forums στο Epic Games Store. Να σημειώσουμε ότι οι χρήστες του Epic Games Store έχουν καταφύγει και άλλες φορές στα Steam forums αντίστοιχων games με τα οποία αντιμετώπιζαν προβλήματα. 

Ο developer Tom Happ βρήκε τι προκαλούσε τα crashes και ανέλαβε την ευθύνη για το πρόβλημα. Το παιχνίδι έγινε update σε version 1.46 και το πρόβλημα έχει πλέον επιλυθεί.

 

 

 

Διαβάστε το review του Axiom Verge.

Διαβάστε περισσότερα για το Epic Games Store και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.