Steam Winter Sale

Hot
Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Steam Winter Sale

Steam Winter Sale

Από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι και 3 Ιανουαρίου.

 

Αν ανυπομονείτε να βουτήξετε στον κενό κόσμο του υλισμού και της χριστουγεννιάτικης καταναλωτικής μανίας, όπως κι εμείς, σας έχουμε καλά νέα. Το ετήσιο Steam Winter sale έρχεται σύντομα για να υποκαταστήσει τις πραγματικές μας συναισθηματικές ανάγκες με αμέτρητους ψηφιακούς κόσμους σε τιμές ευκαιρίας.

Σύμφωνα με το Kotaku, ένας ανώνυμος developer μοιράστηκε τις ημερομηνίες των Steam Winter και Autumn sales. H δεύτερη έχει ήδη αποδειχθεί αληθής, ενώ το πρώτο υποτίθεται ότι θα διαρκέσει από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Την ίδια ακριβώς πληροφορία υποστηρίξε ένας χρήστης του Twitter ότι είχε συναντήσει ήδη από τον Οκτώβριο στο Reddit.

Αν και γνωρίζαμε ότι οι χριστουγεννιάτικες προσφορές έρχονται πάντα την ίδια περίπου περίοδο, η ακριβής ημεροημηνία δίνει μια οριστική διορία για να σχεδιάσουμε το budget μας. Οπότε οι μεγαλύτεροι καλό θα είναι να κάνετε κράτει στις gaming αγορές σας για λίγο ακόμη, και οι μικρότεροι διατηρήστε την καλή διάθεση των γονιών σας πάση θυσία μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Συζητήστε για το Steam στο παρακάτω forum topic και ανταλλάξτε Steam, PSN και Xbox Live IDs κάνοντας κλικ εδώ.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 28/11/2018 14:37
Ηδη εχω βαλει στο ματι μερικους τιτλους και αν ριξουν την τιμη τους σιγουρα θα μπουν στην συλλογη μου.
Notification