Humble CI Games Bundle

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Humble CI Games Bundle

Humble CI Games Bundle

Τα Sniper Ghost Warrior 3 και Lords of the Fallen GOTY Edition στο πακέτο.

Το Humble Bundle σε συνεργασία με την CI Games ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο από games για PC, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε σε τιμή… χώμα. Μέσα σε αυτά συναντάμε μεταξύ άλλων τα Lords of the Fallen και Sniper: Ghost Warrior 3.

Συγκεκριμένα:
- Με 0.01 ευρώ (1 ευρώ για Steam keys) μπορείτε να αποκτήσετε τα Sniper: Ghost Warrior Gold Edition, Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual και Combat Wings: Battle of Britain.
- Πληρώνοντας τον μέσο όρο που βρίσκεται στα 6.60 ευρώ, θα λάβετε επίσης τα Lords of the Fallen – Game of the Year Edition, Sniper: Ghost Warrior 2 Collector’s Edition και Sniper: Ghost Warrior 2: World Hunter Pack.
- Τέλος, με 12.81 ευρώ θα αποκτήσετε όλα τα παραπάνω συν το Sniper Ghost Warrior 3 μαζί με το Multiplayer Map Pack.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήστε τα παραπάνω games. Η προσφορά ισχύει για ακόμα 12 ημέρες.

Διαβάστε το review του Sniper Ghost Warrior 3. Για περισσότερες προσφορές σε video games, επισκεφθείτε το παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification