Ειδήσεις Πωλήσεις Το Fall Guys σημείωσε 7 εκατομμύρια πωλήσεις στο Steam

Το Fall Guys σημείωσε 7 εκατομμύρια πωλήσεις στο Steam

Wednesday, 26 Aug 2020  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5c/3b/d3/fall-guys-ultimate-knockout-71-1597309029.jpg
 

Το Fall Guys σημείωσε 7 εκατομμύρια πωλήσεις στο Steam

Με 136.000 ταυτόχρονους παίκτες.

[Αρχική δημοσίευση: 13/8/20] Το Fall Guys σημείωσε δύο εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και έγινε το τρίτο πιο δημοφιλές παιχνίδι στο Steam.

Οι ταυτόχρονοι χρήστες του έφτασαν τους 136.000, αριθμός που το κατατάσσει στην τρίτη θέση, μετά από το DotA 2 (600.000) και το Counter-Strike: Global Offensive (884.000). Το καρτουνίστικο και πολύχρωμο Battle Royale σημείωσε αναπάντεχη πρόοδο για την εταιρεία ανάπτυξης Mediatonic και τον publisher Devolver Digital. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 2 εκατομμύρια πωλήσεων, το πρώτο ενάμιση εκατομμύριο σημειώθηκε το πρώτο 24ωρο.

Αυτή τη στιγμή, το Fall Guys είχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις για την εβδομάδα που μας πέρασε, ενώ είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο και στο PS4 και μάλιστα δωρεάν για τους συνδρομητές PS Plus.

[UPDATE: 26/8/20 - 7 εκατομμύρια πωλήσεις] Η Devolver Digital ανακοίνωσε ότι το Fall Guys σημείωσε 7 εκατομμύρια πωλήσεις στο Steam.

Ο αριθμός είναι εξαιρετικά υψηλός για ένα indie game που δεν έχει καν κλείσει μήνα, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πολλά Battle Royale games παρέχονται δωρεάν.

To Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί από τις 4 Αυγούστου για PC και PS4.

Διαβάστε το review του Fall Guys, μάθετε περισσότερα για τους cheaters του και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fall Guys: Ultimate Knockout. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification