Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν περίοδος για το PUBG

Δωρεάν περίοδος για το PUBG

Thursday, 04 Jun 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f0/a6/4c/pubg-ranked-mode-shot-gun-bugg-patch-free-period-download-steam-79-1591298290.jpg
 

Δωρεάν περίοδος για το PUBG

Παίξτε το στο Steam για το τριήμερο.

Το PUBG διατίθεται δωρεάν στο Steam για το τριήμερο. Μπορείτε να το κατεβάσετε από τώρα. 

Το Battle Royale της Bluehole θα είναι διαθέσιμο μέχρι και την Παρασκευή στις 20:00. Επίσης, όσοι το αποκτήσετε από τώρα μέχρι και την λήξη της δωρεάν περιόδου, θα έχετε έκπτωση 50%, δηλαδή 15 ευρώ αντί για 30 ευρώ.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Θυμίζουμε ωστόσο ότι μπορείτε να πάρετε Steam key για το PUBG με 8 και 11 ευρώ από το Instant-Gaming. Στα πλαίσια της δωρεάν περιόδου πάντως, θα δείτε και το νέο Ranked mode, στο οποίο ανεβαίνετε ranks ανάλογα με την απόδοσή σας.

Διαβάστε για την Ινδία που κατηγορεί το PUBG για την σχολική βία.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας PUBG. Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs.  

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification