Ειδήσεις Προσφορές The Crew 2: Δωρεάν περίοδος για PC και PS4

The Crew 2: Δωρεάν περίοδος για PC και PS4

Thursday, 09 Apr 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7b/48/e3/the-crew-2-free-to-play-28-1586459551.jpg
 

The Crew 2: Δωρεάν περίοδος για PC και PS4

Το Racing της Ubisoft θα διατεθεί ολόκληρο για να το δοκιμάσετε.

 

Το The Crew 2 θα είναι εντελώς δωρεάν για να το δοκιμάσετε από τις 9 έως τις 13 Απριλίου. Η προσφορά ισχύει για PC και PS4.

Κατά τη διάρκεια της δωρεάν περιόδου δεν θα υπάρχουν ούτε περιορισμοί ούτε απαγορεύσεις. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε και να να συνεχίσετε να παίζετε το Racing της Ubisoft μετά το πέρας των ημερομηνιών, η πρόοδος στο παιχνίδι σας θα βρίσκετε εκεί που την είχατε αφήσει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μάλιστα για το PS4 και μία έκπτωση 70% ως μέρος του Spring Sale της Sony.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: "Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου update το Inner Drive, το οποίο εισάγει 20 νέα οχήματα, εβδομαδιαίους PvE διαγωνισμούς και μοναδικά live Summit events όπου οι παίκτες θα πρέπει να φτάσουν στην κορυφή της κατάταξης για να κερδίσουν αποκλειστικά έπαθλα με βάση την κατάταξή τους."

Διαβάστε το review για το The Crew 2 και συζητήστε για τις προσφορές στα games στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification