Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments στο Epic Games Store

Δωρεάν το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments στο Epic Games Store

Thursday, 02 Apr 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e3/2d/cb/sherlock-holmes-crimes-and-punishments-85-1585847740.jpg
 

Δωρεάν το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments στο Epic Games Store

Από την άλλη εβδομάδα. Σήμερα τα Gone Home και Hob.

Το Epic Games Store ανακοίνωσε ότι την επόμενη Πέμπτη θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν download το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments.

To Sherlock Holmes: Crimes and Punishments είναι ένα Adventure Mystery από την Ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης Frogwares που σας επιτρέπει να μπείτε στη θέση του πιο ξακουστού ντέντεκτιβ σε όλο τον κόσμο, του Sherlock Holmes. Χρησιμοποιήστε τα απίστευτα ταλέντα σας για να λύσετε έξι συναρπαστικές υποθέσεις που θα σας κινήσουν την περιέργεια.

Από σήμερα, επίσης, είναι διαθέσιμα στο Epic Games Store τα Gone Home και Hob μέχρι και τις 9 Απριλίου.

Κατεβάστε το Gone Home.

Κατεβάστε το Hob.

Το δωρεάν παιχνίδι της Πέμπτης 9/4
Κατεβάστε το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments.

Όλα τα games που δίνει το Epic Games Store κάθε Πέμπτη διατίθενται μόνιμα στο λογαριασμό σας, αρκεί να τα κατεβάσετε μέσα στην εβδομάδα που σας δίνεται το περιθώριο.

Διαβάστε το review για το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments και συζητήστε για τις προσφορές στα games στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification