Το Itch.io δίνει δωρεάν indie games λόγω του κορωνοϊού

Hot
Βάσια Κούκια
Το Itch.io δίνει δωρεάν indie games λόγω του κορωνοϊού

Το Itch.io δίνει δωρεάν indie games λόγω του κορωνοϊού

Κατεβάστε 167 games! [UPDATE].

[Αρχική δημοσίευση: 19/3/20] Το Itch.io προσφέρει μία λίστα από games, για τα οποία οι ομάδες ανάπτυξης είτε τα διαθέτουν δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, λόγω του κορωνοϊού, είτε παρέχουν ειδικές εκπτώσεις ή τα διαθέτουν δωρεάν, με σκοπό να κάνουν το χρόνο σας εντός σπιτιού λίγο πιο εύκολο.

Η λίστα περιέχει 64 games.

Τα περισσότερα εξ αυτών διατίθενται δωρεάν, ενώ υπάρχουν κι ορισμένα πιο γνωστά σε έκπτωση. Από τα free games ξεχωρίζουν τα WitchWay, Bleed 2, Dungeon Rescue, From Orbit, Zoria: Age of Shattering, Macbat 64 (που θυμίζει γραφικά εποχής Nintendo 64) και το Quiet as a Stone.
[UPDATE: 31/3/20 – Κατεβάστε 167 indie games λόγω του κορωνοϊού] Μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης του event της GDC πολλοί developers από όλο τον κόσμο δεν κατάφεραν να αποζημιωθούν για τα έξοδα μετακίνησης και την διαμονή τους.

Η ομάδα της gamedev.world πήρε πρωτοβουλία να φτιάξει ένα bundle στο Itch.io με περισσότερα από 167 παιχνίδια όπου ο κόσμος μπορεί να κάνει δωρεά ότι ποσό θέλει για να τα αποκτήσει. Το bundle θα είναι διαθέσιμο μέχρι 3 Απριλίου.
 
Διαβάστε περισσότερα για ορισμένα ακόμη δωρεάν Indie games στο Itch.io και συζητήστε για τις προσφορές στα games στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification