Ειδήσεις Προσφορές Κατεβάστε δωρεάν το Rayman Legends

Κατεβάστε δωρεάν το Rayman Legends

Tuesday, 31 Mar 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/60/34/49/rayman-legends-36-1575063457.jpg
 

Κατεβάστε δωρεάν το Rayman Legends

Για δεύτερη φορά.

[Αρχική δημοσίευση: 29/11/19] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το δωρεάν παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα θα είναι το Rayman Legends.

Η προσφορά ξεκινάει για πρώτη φορά Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την άλλη Παρασκευή, μιας και απ' οτι φαίνεται η Αμερικάνικη εταιρεία άλλαξε την ημέρα της δωρεάν περιόδου. Όπως και να έχει, αν το κατεβάσετε θα το κρατήσετε μόνιμα στο προφίλ σας.

Κάντε κλικ εδώ για κατεβάσετε το Rayman Legends.

[UPDATE: 31/3/20 - Το Rayman Legends δωρεάν στο UPlay] Η Ubisoft αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν το Rayman Legends για την περίοδο του κορωνοϊού. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 3 Απριλίου και θα μπορέσετε να το κρατήσετε μόνιμα στο PC σας.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε τα reviews του Rayman Legends για PC και PS4. Συζητήστε για αυτό, αφού το παίξετε, στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification