Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν περίοδος για το Borderlands 3

Δωρεάν περίοδος για το Borderlands 3

Friday, 07 Aug 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/fb/a1/borderlands-3-free-download-44-1574283815.jpg
 

Δωρεάν περίοδος για το Borderlands 3

Ξεκινάει από σήμερα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/11/19] Η 2K Games σας επιτρέπει να παίξετε δωρεάν το Borderlands 3 σε PS4 και Xbox One αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μπορεί το δημοφιλές FPS/RPG να κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η 2K αποφάσισε μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του να το διαθέσει δωρεάν στις δύο δημοφιλέστερες κονσόλες. Μαζί με το δωρεάν Σαββατοκύριακο, ανακοινώθηκε και το πρώτο DLC με τίτλο  Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot.

Πριν από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όμως, θα προηγηθεί το αυριανό patch, το οποίο μεταξύ άλλων θα προσθέσει και το δωρεάν DLC challenge Takedown at the Maliwan Blacksite.

[UPDATE: 7/8/20 - Νέα δωρεάν περίοδος για όλα τα format] Η 2K Games δίνει ξανά δωρεάν το Borderlands 3 κι αυτή τη φορά για όλα τα format.

Η δωρεάν περίοδος ξεκινάει από σήμερα για PC (Steam), PS4, Xbox One και Stadia.
Θα ολοκληρωθεί τις εξής ημέρες και ώρες:
Για το Steam: 12/8 στις 20:00 
Για το PS4: 9/8 στις 19:00
Για το Xbox One: 10/8 στις 12:00 

Διαβάστε το review του Borderlands 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Δείτε τις προσφορές που παίζουν και συζητήστε για τα νέα δωρεάν games στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification