Ειδήσεις Προσφορές Πέντε δωρεάν games για αυτό το Σαββατοκύριακο

Πέντε δωρεάν games για αυτό το Σαββατοκύριακο

Friday, 08 Nov 2019  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/d8/72/elderscrollsonline-92-1573231590.jpg
 

Πέντε δωρεάν games για αυτό το Σαββατοκύριακο

Σε PC και Xbox One με διαφορετικά genres για όλα τα γούστα.

 

Μεγάλο Σαββατοκύριακο για τα δωρεάν games αφού από 8 Νοεμβρίου έως και 11 Νοεμβρίου έχετε 5 επιλογές για να διαλέξετε.

Το The Elder Scrolls Online έχει αυτή την στιγμή trial περίοδο η οποία θα ισχύει έως 13 Νοεμβρίου σε PC, PS4 και Xbox One. Μπορείτε να δοκιμάσετε το game και αν θελήσετε τελικά να συνεχίσετε, μπορείτε να συνεχίσετε από το σημείο που το αφήσατε στο trial χωρίς να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή.

Αν έχετε διάθεση για κάτι διαφορετικό, στο Steam μπορείτε να βρείτε το American Truck Simulator για τις επόμενες τρεις ημέρες. Αν σας αρέσει μπορείτε να το αγοράσετε έπειτα με 75% έκπτωση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Οι κριτικές και τα review μέχρι στιγμής έχουν θετικό πρόσημο. Επίσης στο Steam θα βρείτε δωρεάν για το Σαββατοκύριακο το Just Cause 4 όπως και το Cities: Skylines.

Τέλος για το Xbox One το The Surge είναι free to play για το Σαββατοκύριακο επίσης. Μπορείτε να το κατεβάσετε και παρομοίως εάν ενδιαφέρεστε τελικά για αγορά να το αποκτήσετε με 75% έκπτωση.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls Online από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification